"Готель Львів"(Готельно-ресторанний бізнес / звіт з практики | 2018) | 350 грн | 70 |
Inter-Continental Hotels Group (Готельно-ресторанний бізнес / інше | 2015) | 100 грн | 10 |
Aнaліз інфрaструктури готелю «Брістоль». Особливості оргaнізaції служби упрaвління(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2016) | 150 грн | 50 |
Brand management in tourism company “TUI”, Kyiv(Готельно-ресторанний бізнес / магістерська | 2015) | 6000 грн | 101 |
Business hotel with using molecular technologies (Готельно-ресторанний бізнес / дипломна | 2016) | 7000 грн | 213 |
Адміністративні методи управління персоналом у закладі ресторанного господарства(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2011) | 150 грн | 46 |
Аналіз ефективності використання основних засобів підприємства(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2010) | 150 грн | 39 |
Аналіз ефективності використання трудових та матеріальних ресурсів(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2010) | 150 грн | 51 |
Аналіз ефективності системи оплати праці готельно-ресторанного господарства(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2010) | 150 грн | 57 |
Аналіз інфраструктури готелю «Марістела клаб» і особливості організації служби харчування(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2016) | 100 грн | 42 |
Аналіз організації надання готельних послуг(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2004) | 30 грн | 37 |
Аналіз рецептурного складу та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції зі смаженого м’яса та м’ясопродуктів(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2015) | 150 грн | 41 |
Аналіз споживних властивостей та асортименту молочнокислих товарів на матеріалах супермаркету «Сільпо»(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2016) | 100 грн | 38 |
Аналіз технологій надання готельних та ресторанних послуг на прикладі готелю “Братислава”(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2011) | 150 грн | 55 |
Аналіз технологій надання готельних та ресторанних послуг на прикладі готелю “Голосіївський”(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2011) | 150 грн | 44 |
Аналіз факторів, що впливають на результати якості обслуговування в підприємствах ресторанного господарства(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2015) | 50 грн | 39 |
Аналіз факторів, що впливають на результати якості роботи на підприємствах ЗРГ(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2015) | 120 грн | 37 |
Асортимент, характеристика, призначення посуду з фарфору, фаянсу, кераміки(Готельно-ресторанний бізнес / контрольна | 2013) | 50 грн | 22 |
Безпека праці та проживання у готелі Турист(Харьковский)(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2018) | 400 грн | 37 |
Бізнес-готель в урбаністичному стилі з використанням сучасних технологій озеленення в Солом’янському районі м. Києва(Готельно-ресторанний бізнес / магістерська | 2016) | 4000 грн | 207 |