Готові роботи
Поиск:
 
Тип
Рік написання:
okОчистити фiльтр

Готові роботи з дисципліни “Готельно-ресторанний бізнес”

Тема роботи:Ціна:Стор.:
"Готель Львів"(Готельно-ресторанний бізнес / звіт з практики | 2018)350 грн70
Inter-Continental Hotels Group (Готельно-ресторанний бізнес / інше | 2015)100 грн10
Aнaліз інфрaструктури готелю «Брістоль». Особливості оргaнізaції служби упрaвління(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2016)150 грн50
Brand management in tourism company “TUI”, Kyiv(Готельно-ресторанний бізнес / магістерська | 2015)6000 грн101
Business hotel with using molecular technologies (Готельно-ресторанний бізнес / дипломна | 2016)7000 грн213
Адміністративні методи управління персоналом у закладі ресторанного господарства(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2011)150 грн46
Аналіз ефективності використання основних засобів підприємства(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2010)150 грн39
Аналіз ефективності використання трудових та матеріальних ресурсів(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2010)150 грн51
Аналіз ефективності системи оплати праці готельно-ресторанного господарства(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2010)150 грн57
Аналіз інфраструктури готелю «Марістела клаб» і особливості організації служби харчування(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2016)100 грн42
Аналіз організації надання готельних послуг(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2004)30 грн37
Аналіз рецептурного складу та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції зі смаженого м’яса та м’ясопродуктів(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2015)150 грн41
Аналіз споживних властивостей та асортименту молочнокислих товарів на матеріалах супермаркету «Сільпо»(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2016)100 грн38
Аналіз технологій надання готельних та ресторанних послуг на прикладі готелю “Братислава”(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2011)150 грн55
Аналіз технологій надання готельних та ресторанних послуг на прикладі готелю “Голосіївський”(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2011)150 грн44
Аналіз факторів, що впливають на результати якості обслуговування в підприємствах ресторанного господарства(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2015)50 грн39
Аналіз факторів, що впливають на результати якості роботи на підприємствах ЗРГ(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2015)120 грн37
Асортимент, характеристика, призначення посуду з фарфору, фаянсу, кераміки(Готельно-ресторанний бізнес / контрольна | 2013)50 грн22
Бізнес-готель в урбаністичному стилі з використанням сучасних технологій озеленення в Солом’янському районі м. Києва(Готельно-ресторанний бізнес / магістерська | 2016)4000 грн207
БІЗНЕС-ПЛАН СТВОРЕННЯ ТУРИСТИЧНОГО ГОТЕЛЮ 4* В М. СМІЛА, ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ(Готельно-ресторанний бізнес / інше | 2016)200 грн43
Назад до списку дисциплін
12345 ...