0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Інноваційні технологіі стейків і їх якість (ID:128151)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 26
Рік виконання: 2016
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
Вступ 3 Розділ 1. Інновації 4 1.1. Суть поняття «інновації» 4 1.2. Інновації, що використовуються під час обслуговування споживачів в ресторанному господарстві 6 1.3. Характеристика сировини, що використовується в ресторанному господарстві 8 1.4. Інноваційні технології стейків 10 Розділ 2. Сучасні напрямки використання стейків у житті людини 12 2.1. Характеристика сировини для виготовлення стейків 12 2.2. Показники якості стейків 16 2.3. Правила створення презентації для подачі стейків 18 Висновок 19 Список використаної літратури 20
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП У нашій країні завжди віддавали перевагу м’ясу над птицею, рибою і різною морською екзотикою. Всенародна любов до цього продукту не залежить від сезону, модних віянь, соціального статусу і віку. Але «королем» серед обширної різноманітності м’ясних страв, поза сумнівом, є стейк. Стейк сьогодні - одна з найпопулярніших м’ясних страв у всьому світі. Їдять стейк в Європі, Америці, Азії та Австралії. Виникнення цієї страви з м’яса пов’язане з багатьма легендами. За право називатися батьківщиною стейка змагаються Стародавній Рим, Аргентина, Великобританія і Франція. Однак де ж дійсно він вперше був приготовлений до цих пір залишається таємницею. Перше документальне свідчення про стейк можна знайти в книзі рецептів від 1460 Балтіс Платінуса. З цієї книги до нас прийшла назва «beefsteak», тобто стейк з яловичини. Саме з цієї причини Англія може вважати себе батьківщиною стейка. Актуальність теми. Стейки люблять у багатьох країнах світу. Ця страва є однією з основних страв. Та мало хто знає про інноваційні технологіі при виготовленні стейків, а також про їх якість. Об’єкт дослідження: стейки. Предмет дослідження: інноваційні технології стейків і їх якість. Метою курсової роботи є удосконалення інноваційних технологій стейків і їх якість у закладах ресторанного господарства. Виходячи з поставленої мети, у роботі сформульовані і вирішені наступні завдання:  провести аналітичний огляд літератури щодо інноваційних технологій стейків і їх якість у закладах ресторанного господарства;  теоретично обґрунтувати важливість м’яса.