0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація виробництва в кондитерському цеху ресторану (ID:148602)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 36
Рік виконання: 2016
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ I. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 1.1. Визначення, сутність, мета організації роботи у кондитерському цеху. 1.2. Особливості постачання продовольчих товарів до ресторанів. Форми і способи руху товару. Транспорт для постачання товару і вимоги до нього. 1.3. Критерії вибору постачальників. Вимоги до якості та асортименту продовольчих товарів. Розділ II. Основні відомості про досліджуваний ресторан. Робота кондитерського цеху ресторану "Comme il faut" 2.1. Характеристика досліджуваного підприємства ресторану "Comme il faut" 2.2. Організація технологічного процесу в кондитерському цеху. 2.3. Підготовка до обслуговування відвідувачів ресторану "Comme Il Faut". Висновок Список використаної літератури та джерел. ДОДАТОК А ДОДАТОК Б
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову