0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Гарячий цех варенична на 200 пасадкових місць (ID:156957)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 29
Рік виконання: 2016
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Основна частина 1.1. Характеристика підприємства 6 1.2. Визначення виробничої програми підприємства. 7 1.3. Призначення цеху, який проектується і режим його роботи. 11 1.4. Складання виробничої програми і розрахунок сировини. 12 1.5. Лінії приготування страв. 13 1.6. Графік реалізації страв. 14 1.7. Розрахунок і підпір теплового обладнання 17 1.8. Розрахунок чисельності виробничого персоналу. 21 1.9. Розрахунок і підбір немеханічного обладнання. 22 1.10. Підбір інвентаря, посуду, інструментів. 23 1.11. Розрахунок площі цеху. 24 1.12. Організація праці в цеху. 25 Висновки Додатки Використана література Графічна частина
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
В нас час, коли наша держава йде до ринкових відносин, досить гостро постала проблема в наявності кваліфікованого спеціаліста в тій чи іншій галузі народного господарства, і сфера громадського харчування не виключення. Написання цього курсового проекту дало змогу нам поглибити знання, навчило нас приймати рішення і розуміти проблеми, які стоять перед нами, і що найголовніше ми навчилися їх вирішувати. Отже, написання цього курсового проекту є важливою частиною нашого професійного росту, і навички які ми здобули під час його виконання неодмінно знадобляться у нашому подальшому професійному житті. В ході написання цього курсового проекту було виконане слідуюче: - охарактеризовано вид підприємства; - визначено виробничу програму; - розрахована сировина, що підлягає оброблянню в даному цеху; - здійснено підбір обладнання і розраховано чисельність працівників; - здійснено розрахунок площі цеху. Виконання цієї роботи дало нам змогу поглибити свої знання, навчило нас приймати рішення і розуміти проблеми, які стоять перед нами, і що найголовніше ми навчилися їх вирішувати.