0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Кондитерський цех кавярні кондитерської на 2500 виробів (ID:156960)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 33
Рік виконання: 2016
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ 1. Розробка виробничої програми кондитерського цеху 5 2. Визначення структури цеху 7 3. Основні технологічні лінії та робочі місця цеху 8 4. Розрахунок сировини 10 5. Розрахунок виходу напівфабрикатів тіста різних видів 11 6. Розрахунок виходу оздоблюваних напівфабрикатів 13 7. Розрахунок і підбір механічного обладнання 14 8. Розрахунок і підбір холодильного обладнання 18 9. Розрахунок і підбір теплового обладнання 21 10. Визначення кількості працівників цеху 24 11. Розрахунок внутрішньо – цехової тари 25 12. Розрахунок не механічного обладнання 28 13. Розрахунок корисної і загальної площі цеху 29 Висновок Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Кав'ярня - підприємство громадського харчування, що спеціалізується на виготовленні і реалізації із споживанням на місці широкого асортименту гарячих напоїв з кави, какао і чаю, борошняних блюд і борошняних булочних і кондитерських виробів, кулінарній продукції з напівфабрикатів високої міри готовності в обмеженому асортименті, а також алкогольних напоїв і покупних товарів. Споживання продукції громадського харчування в кав'ярнях здійснюється, як правило, за столиками, метод обслуговування - офіціантами. По-перше, це може бути кав'ярня, що пропонує відвідувачам виключно різні сорти кави і кондитерські дослідження, і нічого більшого. По-друге, кав'ярня може пропонувати клієнтам нескладні блюда в додаванні до чашки вишуканої кави. У кондитерському цеху випускаються борошняні і здобні булочні виробу різноманітного асортименту. Виробнича програма кондитерського цеху – це план добового випуску готової продукції, яка включає асортимент і кількість кондитерських виробів.