0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Гарячий цех ресторану на 400 посадкових місць (ID:156961)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 48
Рік виконання: 2016
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ 1. Основна частина 1.1. Характеристика підприємства 4 1.2. Визначення виробничої програми підприємства. 6 1.3. Призначення цеху, який проектується і режим його роботи. 18 1.4. Складання виробничої програми і розрахунок сировини. 20 1.5. Лінії приготування страв. 24 1.6. Графік реалізації страв. 25 1.7. Розрахунок і підпір теплового обладнання 29 1.8. Підбір механічного обладнання. 38 1.9. Розрахунок чисельності виробничого персоналу. 39 1.10. Розрахунок і підбір не механічного обладнання. 42 1.11. Підбір інвентаря, посуду, інструментів. 43 1.12. Розрахунок площі цеху. 44 1.13. Організація праці в цеху. 45 Висновки Використана література Додатки Графічна частина
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Головним завданням підприємств громадського харчування – є в найбільш повному вигляді задоволення постійно підвищуючихся матеріальних і духовних потреб людини. Зараз на даному етапі розвитку нашої країни здійснюється технічне переоснащення підприємств громадського харчування, вводиться використання нових видів обробки сировини і продуктів, поточних механізованих ліній по обробці м’яса, риби і овочів, випуску н/ф, кулінарних виробів і страв високого ступеню готовності, ліній комплектації страв і виробів високого ступеня готовності. Розширення матеріально – технічної бази галузі тісно пов’язане з раціональною організацією мережі підприємств громадського харчування, будівництвом нових, які відповідають всім сучасним вимогам і реконструкцією вже існуючих. Все це здійснюється на основі проектів. Проектом називається комплексний документ, який складається із текстових (пояснювальна записка, розрахунки, обґрунтування) і графічних (креслення та схеми) матеріалів, заказних специфікацій на матеріали, вироби і обладнання, а також документів, н7а основі яких будують і експлуатують підприємство. Цільовим призначенням проекту визначаються технічні і організаційно-економічні задачі, які вирішуються в процесі проектування. Основними з них є: - організація технологічного процесу виробництва вцілому і окремих його цехів; - підбір і розміщення торгово-технологічного обладнання, систем холодильних установок, енергозабезпечення, санітарно - технічних комунікацій; - розрахунок чисельності виробничо-технічного персоналу, визначення строків рентабельності і окупності підприємств; - визначення методів видалення відходів виробництва і їх утилізації; - розробка об’ємно – планової схеми будівлі, яка відповідає технологічному процесу, вибір будівельних і оздоблювальних матеріалів і т. д.