Зміст
Вступ
Розділ 1. Техніко-економічне обгрунтування
1.1 Характеристика району, розміщення закладу, та обґрунтування вибору місця будівництва
1.2 Аналіз ринку готельних послуг в Галицькому районі міста Львова
1.3 Дослідження контингенту потенційних споживачів
1.4 Обґрунтування переліку рекомендованих послуг
1.5 Визначення концептуальних засад діяльності закладу
Розділ 2 Організаційно-технологічний розділ
2.1. Розроблення організаційно – функціональної структури у підприємстві готельного господарства
2.2.Проектування приймально-вестибюльної групи приміщень
2.3.Проектування групи житлових приміщень
2.4. Проектування приміщень побутового обслуговування і торгівлі
2.5. Проектування приміщень культурно-дозвіллєвого призначення
2.6. Проектування приміщень та споруд фізкультурно-оздоровчого призначення
2.7. Проектування групи адміністративних, господарських та виробничих приміщень
2.8. Проектування підприємств харчування при готелі
2.8. Моделювання виробничо-торговельного процесу в закладі ресторанного господарства
2.9. Виробнича програма підприємства харчування
2.10 Проектування приміщень приймання і зберігання продуктів (складських приміщень)
2.11 Проектування виробничих приміщень
2.12. Проектування приміщень для відвідувачів
2.13. Проектування службово-побутових приміщень
2.14. Визначення площі приміщень закладу ресторанного господарства
Розділ 3 Архітектурно-будівельний
3.1. Обґрунтування місця розташування туристичного комплексу, необхідної території та умов будівництва
3.2. Інженерно-будівельні рішення туристичного комплексу
3.2.1. Інженерні системи проектованого закладу ресторанного господарства
3.2.1.1. Система опалення
3.2.1.2. Система вентиляції та кондиціонування
3.2.1.3. Система водопостачання
3.2.1.4. Система каналізації
3.2.1.5. Система енергопостачання
3.2.1.6. Система сигналізації, зв’язку і телекомунікацій
3.3. Дизайнерські рішення
3.3.1. Особливості формування екстер’єру та інтер’єру
3.3.2. Зовнішня архітектурна композиція
3.4.Будівельно-технічні показники проекту
3.5. Кошторис будівництва
3.6. Порядок здачі в експлуатацію закінченого будівництва об’єкта
Розділ 4. Організаційно-економічний
4.1. Управління готелем
4.1.1. Визначення та обґрунтування організаційно-правового статусу готелю
4.1.2. Розроблення раціональної організаційної структури
4.2. Економічна частина
4.2.1. Обгрунтування операційних доходів готелю
4.2.2. Планування операційних активів (ресурсів) готелю
4.2.3. План з праці
4.2.4. Планування поточних витрат підприємства готельного господарства
4.2.5. Планування маржинального доходу готелю
Розділ 5. Охорона праці
5.1. Створення системи управління охороною праці (СУОП) у готелі
5.2. Документація при організації служби охорони праці у готелі «Чемодан»
5.3. Заходи з охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки
5.4 Пожежна безпека в готельно-ресторанному комплексі «Чемодан»
Розділ 6. Розвиток проекту
6.1. Розвиток ресторанного сервісу проектованого закладу
6.2. Розширення асортименту додаткових послуг
6.3. Підвищення якості обслуговування в готелі
6.4. Розширення сфери послуг проектованого готельного комплексу
Висновки
Список використаних джерел
Додатки