Зміст
Вступ
РОЗДІЛ 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ
1.1. Характеристика району, де планується розмістити заклад та обґрунтування вибору місця будівництва
1.2. Аналіз існуючого ринку готельних послуг
1.3. Дослідження контингенту потенційних споживачів
1.4. Обґрунтування переліку рекомендованих послуг
1.5. Визначення концептуальних засад діяльності підприємства
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА
2.1 Моделювання сервісно-виробничого процесу підприємства, що
проектується
2.2. Проектування житлових приміщень
2.2.1. Проектування складу житлових приміщень готелю
2.2.2. Організація поверхового обслуговування
2.3. Проектування приймально-вестибюльної групи приміщень
2.4 Проектування приміщень культурно-дозвільного призначення
2.4.1. Проектування службових, господарських та виробничих приміщень готелю
2.5. Проектування закладів ресторанного господарства при готелі
2.5.1. Тип і місткість підприємства харчування при готелі
2.5.2. Організація роботи закладів харчування
2.5.3. Складання виробничої програми ресторану
2.5.4. Обгрунтування структури і складу приміщень на основі
структурно-технологічної схеми виробництва
2.6. Розроблення об’ємно-планувального рішення проектованого підпри¬ємства готельно-ресторанного господарства
2.7. Умови забезпечення санітарно-гігієнічних норм в готелі
РОЗДІЛ 3. ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ
3.1. Розміщення закладу в містобудівній структурі
3.2. Інженерно-будівельні рішення підприємства
3.3. Характеристика інженерних систем готелю
3.4. Розроблення заходів для підвищення стійкості роботи підприємства готельного господарства в надзвичайних ситуаціях до дії надлишкового тиску ударної хвилі
3.5. Пропозиції щодо дизайну
РОЗДІЛ 4. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИЙ
4.1.Обгрунтування операційних доходів готелю
4.2 Планування операційних активів готелю
4.3. План з праці
4.4. Планування поточних витрат підприємства готельного господарства..
4.5 Планування маржинального доходу готелю
РОЗДІЛ 5. ОХОРОНА ПРАЦІ
5.1. Створення системи управління охороною праці (СУОП)
5.2. Заходи з охорони праці на території підприємства та у виробничих приміщеннях готелю «Night Lviv»
5.2.1. Вимоги до ділянки та території готелю «Night Lviv»
5.2.2. Заходи охорони праці у приміщеннях готелю «Night Lviv»
5.2.3. Техніка безпеки працівників готельно-ресторанного комплексу «Night Lviv». Інструктаж з техніки безпеки
5.3. Санітарно-гігієнічні заходи у приміщеннях готелю «Night Lviv»
5.4. Заходи з протипожежної безпеки у готельно-ресторанному комплексі «Night Lviv»
РОЗДІЛ 6. Заходи підвищення ефективності роботи закладу
6.1 Автоматизація готелю
6.2 Автоматизація ресторану
ВИСНОВОК