Готові роботи
Готель категорії 3* в Сихівському районі міста Львова

Готель категорії 3* в Сихівському районі міста Львова (ID:157709)

РозділГотельно-ресторанний бізнес
Тип роботи магістерська
Рік виконання 2014
Кількість сторінок 221
Зміст Вступ Розділ 1. Маркетинговий розділ Вступ РОЗДІЛ 1. Маркетинговий розділ. 1.1. Поняття маркетингу готельно-ресторанних послуг 1.2. Дослідження ринку готельних та ресторанних послуг регіону 1.2.1. Дослідження ареалу діяльності готелю 1.2.2. Дослідження ареалу діяльності закладу ресторанного господарства 1.3. Визначення позицій підприємства на конкурентному ринку 1.3.1. Аналіз ринку послуг готелю 1.3.2. Аналіз ринку послуг готельного господарства 1.3.2. Аналіз ринку послуг ресторанного господарства 1.4. Дослідження контингенту потенційних споживачів 1.4.1. Дослідження ринку споживачів готельних послуг 1.4.2. Дослідження ринку споживачів в загальнодоступного закладу ресторанного господарства повсякденного обслуговування (ресторану) 1.5. Обґрунтування приблизного переліку послуг, що надає готель 1.6. Визначення маркетингової політики підприємства 1.7. Визначення концептуальних засад діяльності закладу Розділ 2. Інженерно-технологічний 2.1. Моделювання сервісно-виробничого процесу підприємства, що проектується 2.2. Проектування житлової групи приміщень 2.2.1. Організація надання послуг житловою групою приміщень 2.2.2. Визначення складу та площі приміщень житлової групи 2.3. Проектування закладів ресторанного господарства на підприємстві готельного господарства 2.3.1. Моделювання сервісно-виробничого процесу 2.3.1.1. Розрахунок приміщень для споживачів 2.3.1.2. Моделювання процесу обслуговування 2.3.1.3. Кількість меблів для споживачів 2.3.2. Кількість предметів для індивідуального сервірування 2.3.3 Розробка виробничої програми закладу ресторанного господарства 2.3.4. Проектування технологічних процесів механічного кулінарного обробляння сировини та виготовлення напівфабрикатів 2.3.4.1. Виробнича програма процесу механічного кулінарного обробляння сировини і напівфабрикатів 2.3.4.2. Визначення характеристик технологічних ліній у доготівельному цеху для механічного обробляння сировини і напівфабрикатів 2.3.5. Проектування процесу виробництва готової кулінарної продукції 2.4. Визначення корисної площі приміщень 2.4.1. Визначення загальної площі готелю, що проектується, його конфігурації та поверховості 2.5. Розробка об’ємно-планувального рішення проектованого готелю 2.6. Розроблення заходів щодо забезпечення санітарно-гігієнічних умов в готелі Розділ 3. Архітектурно-будівельний 3.1. Інженерна частина 3.2. Опрацювання інженерної характеристики об'єкта 3.3. Будівельно-технічні показники проекту 3.4. Кошторис будівництва 3.5. Визначення порядку здачі об’єкту в експлуатацію Розділ 4. Організаційно-економічний розділ 4.1. Управління проектованим готельно-ресторанним комплексом “FIFA Львів” 4.1.1. Визначення та обґрунтування організаційно-правового статусу готельно-ресторанного комплексом “FIFA Львів” 4.1.2. Розроблення раціональної організаційної структури управління готельно-ресторанним комплексом “FIFA Львів” 4.2. Економічна частина 4.2.1. Обґрунтування операційних доходів готельно-ресторанного комплексу “FIFA Львів” 4.2.2. Планування операційних активів готельно-ресторанного комплексу “FIFA Львів” 4.2.3. Планування операційних витрат за калькуляційними статтями готельно-ресторанного комплексу “FIFA Львів” 4.2.4. Планування формування операційного прибутку за сценаріями розвитку готельно-ресторанного комплексу “FIFA Львів” 4.2.5. Планування основних показників діяльності готельно-ресторанним комплексом “FIFA Львів” 4.2.6. Оцінка ефективності капітальних вкладень, окупності проекту готельно-ресторанним комплексом “FIFA Львів” Розділ 5. Розвиток проекту 5.1. Розвиток ресторанного сервісу проектованого закладу 5.2. Розширення асортименту додаткових послуг 5.3. Підвищення якості обслуговування в готелі 5.4. Розширення сфери послуг проектованого готельного комплексу Розділ 6. Охорона праці, охорона навколишнього середовища та цивільний захист 6.1. Створення системи управління охороною праці 6.1.1. Заходи з охорони праці в готелі 6.2. Санітарно-гігієнічні заходи у приміщеннях готелю 6.3. Засоби та заходи електробезпеки при експлуатації устаткування 6.4. Евакуація людей із приміщень та будівель 6.5. Заходи з охорони навколишнього природного середовища 6.6. Цивільний захист Висновки Список використаної літератури Додатки
Ціна(грн.) 2000

Замовлення

Замовлення