0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ВПЛИВ СИРОВИНИ ТА ЇЇ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НА ЯКІСТЬ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ІЗ ЛИСТКОВОГО ТІСТА (ID:157723)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 48
Рік виконання: 2015
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ВСТУП 4 РОЗДІЛ 1. НАПРЯМКИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ З ЛИСТКОВОГО ТІСТА 7 1.1. Харчова і біологічна цінність хлібобулочних виробів з листкового тіста 7 1.2. Вплив технологічних властивостей сировини на якість хлібобулочних виробів з листкового тіста 9 1.3. Сучасні напрямки удосконалення технології хлібобулочних виробів з листкового тіста 16 РОЗДІЛ 2. РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ З ЛИСТКОВОГО ТІСТА 18 2.1. Асортимент хлібобулочних виробів з листкового тіста 18 2.2. Огляд рецептур хлібобулочних виробів з листкового тіста 24 2.3. Вимоги до якості хлібобулочних виробів з листкового тіста 27 2.4. Розробка технологічних карт виробництва хлібобулочних виробів з листкового тіста 29 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 42 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 43 ДОДАТКИ 45
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову