0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Використання макаронних виробів при виробництві страв та дослідження їх якості (ID:157726)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 52
Рік виконання: 2013
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
Вступ Розділ 1. Споживчі властивості макаронних виробів і їх значення в харчуванні 1.1. Класифікація та асортимент макаронних виробів 1.2. Показники якості і вплив їх на якість страв з макаронних виробів 1.3. Процеси, що відбуваються в макаронних виробах під час теплової обробки Висновки до розділу 1 Розділ 2. Технологія приготування кулінарних страв з макаронних виробів 2.1. Асортимент страв з макаронних виробів і способи їх варіння 2.2. Перспективи розвитку асортименту страв з макаронних виробів 2.3. Технологічна схема виробництва варених і запечених страв з макаронних виробів 2.4. Вимоги до якості та правила подачі готових страв 2.5. Розроблення технологічних карт на нові страви з макаронних виробів Висновки до розділу 2 Висновки і пропозиції Список використаних джерел …………………………………………………
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову