0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управління господарською діяльністю ресторану «Спотикач (ID:229965)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 117
Рік виконання: 2016
Вартість: 2000
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1. Теоретичні аспекти управління господарською діяльністю в підприємствах ресторанного господарства. 1.1. Ефективність управління господарською діяльністю підприємств ресторанного господарства. 1.2. Поняття та економічна сутність основних показників господарської діяльності. 1.3.Характеристика факторів та їх вплив на господарську діяльність підприємств ресторанного господарства. Розділ 2. Дослідження ефективності управління господарською діяльністю ресторану ___ 2.1. Характеристика внутрішнього і зовнішнього середовища підприємства. 2.2. Аналіз ефективності господарської діяльності ресторану _____ 2.3. Дослідження фінансово-майнового стану ресторану ______ Розділ 3. Підвищення ефективності управління господарською діяльністю ресторану ___ 3.1. Обґрунтування ділової стратегії підприємства. 3.2. Напрями підвищення ефективності господарської діяльності ресторану _______ 3.3. Розрахунок ефективності запропонованих заходів. Висновки та пропозиції. Список використаних джерел. Додатки.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову