Готові роботи

Дипломатичні прийоми (ID:265641)

РозділГотельно-ресторанний бізнес
Тип роботи курсова
Рік виконання 2019
Кількість сторінок 35
Зміст ВСТУП……………………………………………………………………………….3 РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ДИПЛОМАТИЧНИХ ПРИЙОМІВ…………………………………………………………………………6 1.1 Поняття та сутність дипломатії……………..…………………………………..6 1.2 Дипломатичний прийом та його поняття………………………………………8 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ДИПЛОМАТИЧНИХ ПРИЙОМІВ….………...……10 2.1 Теоретико-методологічні аспекти дипломатичних прийомів………….……10 2.2 Особливості видів прийомів і правила їх проведення……………………….11 2.3 Список гостей…………………………………………………………………..13 2.4 Запрошення……………………………………………………………………..15 РОЗДІЛ 3. ДИПЛОМАТИЧНИЙ ПРИЙОМ У РЕСТОРАНІ «АЛЬПІЙСЬКИЙ, РЕЙКРЦ ПАРК ГОТЕЛЬ»………………………………………………..……….17 3.1 Перші та необхідні кроки при організації прийому………………………….17 3.2 Характеристика меню дипломатичного прийому……………………………20 3.3 Етапи підготовки до прийому…………………………………………………21 3.4 Сервірування……………………………………………………………………22 3.5 Організація обслуговування гостей на бенкетах-прийомах…………………25 3.6 Музика під час прийому……………………………………………………….28 ВИСНОВКИ………………………………………………………………………29 ДОДАТКИ…………………...……………………………………………………..31 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ…………..……………………….32
Ціна(грн.) 450
Зразок роботи:
У даній роботі ми будемо розглядати такий вид прийому, як «дипломатичним прийом» на основі спостереження організації прийому у ресторані «Альпійський, Рейкарц Парк Готель». Детально вивчимо конкретні завдання та порядок їх виконання при організації даного прийому. Прийоми – це старовинна форма підтримки контактів між людьми. Ділові прийоми використовуються з метою встановлення та підтримки офіційних відносин. Сучасні правила їх підготовки і проведення, етикет поведінки гостей увібрали багатовікові традиції культури гостинності та застілля різних народів. Такі прийоми знайшли своє застосування у різних ділових сферах життя людей. Проведенню прийомів передує ретельна підготовка, що включає: • вибір виду прийому; • складання списку запрошених; • розсилку запрошень, складання плану розсаджування за столом; • складання меню, сервіровку столів та обслуговування гостей; • підготовку тостів і промов; • складання схеми проведення прийому. Об’єкт дослідження роботи - «Альпійський, Рейкар Парк Готель». Предметом дослідження буде питання, що стосуються обслуговування дипломатичного прийому у ресторані та порядок виконання всіх необхідних завдань відносно поставленого завдання. Мета роботи – дослідження особливостей обслуговування дипломатичного прийому за протоколом. Завдання даної роботи полягатиме у наступному: • визначити основні форми відносин за дипломатичним протоколом та їх характеристика; • розглянути особливості організації дипломатичного прийому; • вивчити особливості підготовки приміщення до проведення прийому; • ознайомитись з організацією обслуговування дипломатичного прийому на прикладі ресторану «Альпійський»; • дослідити підготовчу роботу із влаштування прийому; • проаналізувати особливості складання меню та особливості сервірування столу на прийомі. Прийоми, які організовуються дипломатичними представництвами, сприяють встановленню, підтримці та розвитку контактів посольства з країною перебування. На таких прийомах іноземні дипломати пояснюють політику своїх країн, отримують інформацію про країну перебування, обмінюються думками щодо важливих міжнародних подій. Користь такого обміну інформацією залежить від досвіду та дипломатичного мистецтва кожного співрозмовника. На прийомі доводиться зустрічатися і спілкуватися з великою кількістю людей різних прошарків суспільства. Все це є продовженням службової діяльності, і до цього треба бути добре підготовленим: подумати, з ким про що говорити, з ким познайомитися, кого представити тощо. Більше того, потрібно буде відповідати на запитання співрозмовників, що зацікавлені отримати інформацію. Зважаючи на всю важливість проведення дипломатичного прийому, важливе також має місце проведення і організація.

Замовлення

Замовлення