0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Барна справа та організація роботи сомельє (ID:328500)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 7
Рік виконання: 2019
Вартість: 40
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ 1. Передумови виникнення на ринку праці України професії сомельє. Обов'язки сомельє………………………………………………………..….….. 3 2. Виробництво білих та червоних вин. Основна відмінність їх виробництва. Етапи первинного виробництва. ……………………………………..……… 4 3. Формула коктейлю та характеристика кожного складового……..….……… 5 4. Правила наповнення чарок. Органолептичні показники оцінки якості білих вин……………………………………………………………………….………. 6 Список використаної літератури……………………………....………………….. 7
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову