0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Удосконалення рецептурного складу та технологічного процесу виробництва страв із запечених овочів, плодів та грибів в умовах дієтичного кафе (ID:328505)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 34
Рік виконання: 2018
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ І. Cтрави з запечених овочів, плодів та грибів 1.1. Сучасний стан виробництва страв з запечених овочів, плодів та грибів в умовах дієтичного кафе, перспективи розвитку 1.2. Особливості технології приготування страв з запечених овочів, плодів та грибів 1.3. Ефективність використання нетрадиційної сировини при виробництві страв з запечених овочів, плодів та грибів Розділ II. Підвищення якості страв з запечених овочів, плодів та грибів 2.1 Об’єкти та методи дослідження 2.2 Діагностування технологічного процесу виробництва страв з запечених овочів, плодів та грибів Розділ III. Удосконалення технологічного процесу виробництва страв з запечених овочів, плодів та грибів 3.1 Обґрунтування вибору сировини, необхідних для приготування досліджуваних страв 3.2 Вимоги до оформлення та відпуску готових страв 3.3. Розроблення схеми технологічного процесу та проекту нормативної документації на нові страви з запечених овочів, плодів та грибів 3.4. Розрахунок харчової та біологічної цінності нових страв Висновки і пропозиції Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
2.1 Об’єкти та методи дослідження Об’єктами та методами дослідження в даній курсовій роботі є страви з запечених овочів та грибів, збагачені нетрадиційною сировиною, задля збільшення їх харчової та біологічної цінності. Предметами досліджень було обрано овочеві страви: 1. Картопля запечена в сметанному соусі з бататом 2. Перець фарширований овочами з листям чорної смородини 3. Помідори фаршировані грибами та журавлиною Органолептичні показники досліджуваних страв визначають на ocнoвi нормативної документації, яка регламентує їx. У мipy приготування кожної партії страв, кулінарних виробів проводиться бракераж - щоденний контроль якості готової продукції, який здійснює бракеражна комісія в присутності кухаря, що готував страву. Якість страв визначають органолептичним методом, тобто за зовнішнім виглядом, консистенцією, кольором, смаком i запахом. Kpiм того перевіряють вихід продукції. Для цього зважують порції виробів, які беруть з роздавальної лінії для відпускання відвідувачам. Відхилення в мaci не допускаються.