Готові роботи
Організація банкет чаю на 24 особи

Організація банкет чаю на 24 особи (ID:49489)

ПредметГотельно-ресторанний бізнес
Тип роботи курсова
Рік виконання 2014
Кількість сторінок 35
Зміст ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ БЕНКЕТ-ЧАЮ 5 1.1. Особливості бенкет-чаю як виду бенкету 5 1.2. Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 6 1.3. Форма і варіант розстановки столів 7 1.4. Меню. Вибір напоїв до страв 9 РОЗДІЛ 2. ПІДГОТОВКА ДО ПРОВЕДЕННЯ БЕНКЕТ-ЧАЮ НА 24 ОСОБИ 11 2.1 Підготовка приміщень до проведення заходу 11 2.2 Складання меню 13 2.3 Складання замовлення на кухню, у бар 14 2.4 Розрахунок необхідної кількості посуду, приборів 16 2.5 Сервірування столів 18 РОЗДІЛ 3. ПРОВЕДЕННЯ БЕНКЕТУ 21 3.1 Зустріч гостей 21 3.2 Організація обслуговування гостей 21 3.3 Розрахунок з відвідувачами 23 РОЗДІЛ 4. ГРАФІЧНА ЧАСТИНА 25 4.1. Графічне зображення графічно із зазначенням черговості сервірування приклад сервірування одного десертного куверту чи двох 25 4.2. Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 26 2.4. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 28 2.4. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 29 ВИСНОВКИ 31 ВИСНОВКИ 32 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ І ЛІТЕРАТУРИ 35
Ціна(грн.) 130

Замовлення

Замовлення

Мы №1 в Реф-рейтинге
Добавить отзыв
Хочу такой виджет