0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація банкет чаю на 24 особи (ID:49489)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 35
Рік виконання: 2014
Вартість: 130
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ БЕНКЕТ-ЧАЮ 5 1.1. Особливості бенкет-чаю як виду бенкету 5 1.2. Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 6 1.3. Форма і варіант розстановки столів 7 1.4. Меню. Вибір напоїв до страв 9 РОЗДІЛ 2. ПІДГОТОВКА ДО ПРОВЕДЕННЯ БЕНКЕТ-ЧАЮ НА 24 ОСОБИ 11 2.1 Підготовка приміщень до проведення заходу 11 2.2 Складання меню 13 2.3 Складання замовлення на кухню, у бар 14 2.4 Розрахунок необхідної кількості посуду, приборів 16 2.5 Сервірування столів 18 РОЗДІЛ 3. ПРОВЕДЕННЯ БЕНКЕТУ 21 3.1 Зустріч гостей 21 3.2 Організація обслуговування гостей 21 3.3 Розрахунок з відвідувачами 23 РОЗДІЛ 4. ГРАФІЧНА ЧАСТИНА 25 4.1. Графічне зображення графічно із зазначенням черговості сервірування приклад сервірування одного десертного куверту чи двох 25 4.2. Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 26 2.4. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 28 2.4. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 29 ВИСНОВКИ 31 ВИСНОВКИ 32 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ І ЛІТЕРАТУРИ 35
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову