0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Дослідження виробництва та використання індійських прянощів у перших та других страв (ID:55479)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 50
Рік виконання: 2012
Вартість: 450
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Дослідження кулінарного мистецтва Індії 2. Товарознавча характеристика та хімічний склад прянощів 3. Аналіз асортименту та технології перших та других страв Індії 4. Розробити технологічні схеми та картки на три страви 5. Провести технологічну експертизу страви 6. Методи контролю якості виробів та страв з м'яса Висновок Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову