0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЗМІСТ ВСТУП 1. ХАРАКТЕРИСТИКА РЕСТОРАННОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДОМАШНЯ КУХНЯ» 1.1. Загальна характеристика ресторанного закладу загальноміського типу «Домашня кухня». 1.2. Асортиментна політика закладу. Перелік послуг, що надаються підприємством. 1.3. Вир (ID:64690)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 70
Рік виконання: 2014
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 1. ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА «ПУЗАТА ХАТА» 1.1. Загальна характеристика ресторанного закладу «Пузата Хата». 1.2. Асортиментна політика закладу. Перелік послуг, що надаються підприємством. 1.3. Виробничі приміщення закладу «Пузата Хата» та організація робочих місць 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ГАРЯЧОГО ЦЕХУ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАНУ «ПУЗАТА ХАТА» 3. РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ГАРЯЧОГО ЦЕХУ «ПУЗАТА ХАТА» 3.1. Складання таблиці та графіку завантаження залу 3.2. Визначення кількості страв та напоїв, які реалізуються в залі 3.3. Розробка меню 3.4. Складання таблиці реалізації страв 3.5. Розрахунок необхідної кількості сировини та продуктів 3.6. Організація роботи в гарячому цеху ООО «Пузата Хата» 3.6.1. Складання виробничої програми цеху 3.6.2. Розрахунок робочої сили для гарячого цеху 3.7. Підбір торгово-технологічного, немеханічного устаткування та інвентарю ВИСНОВКИ І РЕКОМЕНДАЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову