0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація бенкету за столом з частковим обслуговуванням офіціантами на 30 місць (ID:64691)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 60
Рік виконання: 2014
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 1. ХАРАКТЕРИСТИКА РІЗНИХ ВИДІВ БЕНКЕТУ 1.1. Класифікація бенкетів і характеристика 1.2. Особливості бенкетів за столом із повним або частковим обслуговування офіціантами 1.3. Особливості бенкет-фуршету 1.4. Особливості бенкет-коктейлю та бенкет-чаю 1.5. Особливості бенкетів-прийому за типом «шведського столу» 1.6. Особливості бенкетів з приводу свят 1.7. Особливості обслуговування бенкетів 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ ООО «САДИ ПЕРЕМОГИ» 2.1. Характеристика закладу, де здійснюється організація обслуговування святкових заходів 2.3. Характеристика меню закладу. Бенкетне меню 3. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТУ ЗА СТОЛОМ НА 30 ОСОБИ. РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА. 3.1. Прийом замовлення 3.2. Розрахунок площі зали, необхідної для проведення бенкету 3.3. Вимоги до меню. Розробка меню та карти напоїв. Розрахунок необхідної кількості сировини та продуктів 3.4. Розрахунок кількості обслуговуючого персоналу, їх обов’язки 3.5. Розрахунок потреби в столовій білизні, посуді, столових приборів з урахуванням складеного меню (Скласти замовлення на столовий посуд)…………………......................... 38 3.6. Схема сервірування столу. Оформлення столів 3.7. Порядок и правила розсадження гостей 3.8. Організація обслуговування та порядок подавання страв ВИСНОВКИ І РЕКОМЕНДАЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову