0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Аналіз рецептурного складу та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції зі смаженого м’яса та м’ясопродуктів (ID:74249)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 41
Рік виконання: 2015
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Огляд літератури 1.1 Класифікація страв зі смаженого м’яса та м’ясопродуктів, асортимент та загальна характеристика таких страв. 1.2 Харчова цінність та значення м'ясних страв у харчуванні. 1.3 Процеси, що відбуваються у сировині під час технологічної обробки (смаження, запікання). Механічна кулінарна обробка страв зі смаженого м’яса. 1.4 Формування страв з м’яса та особливості їх термічної обробки. Методи контролю (аналізу) готових страв зі смаженого м’яса 1.5 Висновки до 1 розділу 2. Експериментальна робота 2.1 Об’єкти та методи дослідження. 2.2 Обґрунтування вибору сировини, необхідної для приготування досліджуваних виробів (Досліджуємо 5 кулінарних виробів). 2.3 Обґрунтування послідовності етапів і режимів технологічного процесу приготування досліджуваних виробів. 2.4 Визначення харчової та енергетичної цінності приготованих виробів. 2.5 Розробка техніко – технологічних карт та схеми технологічного процесу на 5 досліджуваних кулінарних виробів. Висновок Література Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову