0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організаційна структура ресторанного господарства на прикладі «Віденська кав’ярня» Львів (ID:92665)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 40
Рік виконання: 2014
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ Розділ І. Організаційна структура ресторанного господарства 1.1. Мета, цілі і види діяльності готельного підприємства 1.2. Правила внутрішнього трудового розпорядку 1.3. Норми санітарного стану приміщень 1.4. Кадровий склад підприємства Розділ ІІ. Матеріально-технічна база 2.1. Посуд та кухонне приладдя 2.2.Меблі та інтер’єр 2.3. Обов’язки завідувача з матеріально-технічного забезпечення Розділ ІІІ. Посадові обовязки персоналу 3.1. Посадові обов’язки керівного складу 3.2. Посадові обов’язки кухаря Розділ IV. Особливості меню ресторану 4.1. Меню закладу харчування Розділ V. Реклама готельного комплексу 5.1. Види застосованої реклами Висновки Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову