Готові роботи
Організаційна структура ресторанного господарства на прикладі «Віденська кав’ярня» Львів

Організаційна структура ресторанного господарства на прикладі «Віденська кав’ярня» Львів (ID:92665)

ПредметГотельно-ресторанний бізнес
Тип роботи звіт з практики
Рік виконання 2014
Кількість сторінок 40
Зміст ЗМІСТ Вступ Розділ І. Організаційна структура ресторанного господарства 1.1. Мета, цілі і види діяльності готельного підприємства 1.2. Правила внутрішнього трудового розпорядку 1.3. Норми санітарного стану приміщень 1.4. Кадровий склад підприємства Розділ ІІ. Матеріально-технічна база 2.1. Посуд та кухонне приладдя 2.2.Меблі та інтер’єр 2.3. Обов’язки завідувача з матеріально-технічного забезпечення Розділ ІІІ. Посадові обовязки персоналу 3.1. Посадові обов’язки керівного складу 3.2. Посадові обов’язки кухаря Розділ IV. Особливості меню ресторану 4.1. Меню закладу харчування Розділ V. Реклама готельного комплексу 5.1. Види застосованої реклами Висновки Список використаних джерел
Ціна(грн.) 200

Замовлення

Замовлення

Мы №1 в Реф-рейтинге
Добавить отзыв
Хочу такой виджет