Готові роботи
Організація бенкет-чаю на 24 особи

Організація бенкет-чаю на 24 особи (ID:95658)

РозділГотельно-ресторанний бізнес
Тип роботи курсова
Рік виконання 2014
Кількість сторінок 55
Зміст ВСТУП РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА РІЗНИХ ВИДІВ БЕНКЕТІВ 1.1 Класифікація бенкетів 1.2 Особливості бенкетів за столом із повним або частковим обслуговуванням офіціантами 1.3 Особливості бенкет-фуршету 1.4 Особливості бенкет-коктелю та бенкет-чаю 1.5 Особливості бенкет-прийому за типом «шведського столу» 1.6 Особливості бенкетів з приводу свят РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТІВ 2.1. Порядок прийому і виконання замовлень на обслуговування 2.2. Вимоги до меню 2.3. Підготовка до проведення бенкету 2.4. Вибір форми та розміщення бенкетних столів 2.5. Особливості сервірування столів 2.6. Послідовність обслуговування на бенкеті РОЗДІЛ 3. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТУ ЧАЮ НА 24 ОСОБИ 3.1. Розрахунок площі зали, необхідної для проведення бенкету 3.2. Розробка меню бенкету 3.3. Розрахунок необхідної кількості сировини та продуктів 3.4. Розрахунок і підбір обслуговуючого персоналу 3.5. Розрахунок потреби в столовій білизні, посуді, столових наборах, з урахуванням складеного меню 3.6. Схема сервірування столу 3.7. Порядок розсадження гостей 3.8. Організація обслуговування офіціантами ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ І ЛІТЕРАТУРИ
Ціна(грн.) 50

Замовлення

Замовлення