Готові роботи
Вдосконалення організації робочих місць працівників ресторану

Вдосконалення організації робочих місць працівників ресторану (ID:99841)

ПредметГотельно-ресторанний бізнес
Тип роботи курсова
Рік виконання 2015
Кількість сторінок 33
Зміст Вступ. 1. Теоретичні основи організації робочих місць працівників 1.1. Поняття робочого місця, взаємозв’язок між місцями персоналу 1.2. Основні вимоги до організації робочих місць ресторану 2. Аналіз організації робочих місць працівників ресторану «Моцарт» 2.1. Характеристика діяльності ресторану «Моцарт» 2.2. Дослідження відповідальності оснащення спеціального та універсальних робочих місць 3. Шляхи вдосконалення робочих місць працівників ресторану «Моцарт» 3.1. Ефективність організації робочих місць працівників кухні та залу у ресторані «Моцарт» Висновки. Список використаної літератури. Додатки.
Ціна(грн.) 50

Замовлення

Замовлення

Мы №1 в Реф-рейтинге
Добавить отзыв
Хочу такой виджет