0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економічний аналіз (ID:232496)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 6
Рік виконання: 2017
Вартість: 60
Купити цю роботу
Зміст
Завдання 1 Необхідно: пояснити порядок розрахунку наведених в табл. показників, їх економічний зміст, вказати, з яких джерел інформації використані дані, охарактеризувати значення показників для підвищення ефективності діяльності підприємства, назвати можливі причини змін, що відбулись, виявити їх вплив на результати діяльності підприємства. Таблиця – Показники ВАТ «Форель» показники Одиниці виміру І квартал ІІ квартал прогноз факт прогноз факт Виручка від реалізації продукції тис.грн. 2500 2700 2650 ? Витрати на виробництво реалізованої продукції тис.грн. 1500 ? 1550 1620 Витрати на збут тис.грн. 465 425 ? 430 Рентабельність продукції % ? 30,3 30 29,5 Завдання 2 Необхідно: - визначити за даними табл. відносну величину виконання плану реалізації молочної продукції ТзОВ «Ласуня» - зробити відповідні висновки. Дані для виконання: Таблиця. Обсяги реалізації молока та молокопродуктів ТзОВ «Ласуня» Продукція Реалізовано, ц план факт Молоко 270 281 Масло 20 21 Завдання 3 Необхідно: - визначити усі можливі види відносних величин на підставі даних табл. - графічно зобразити структуру випуску різних видів печива, обсяги випуску продукції за певний рік підприємством і його основним конкурентом, побудувати лінійні графіки динаміки виробництва; - зробити відповідні висновки. Дані для виконання. Таблиця. Виробництво печива на підприємства ТзДВ «Зоряночка» та на підприємстві – конкуренті ЗАТ «Солодощі», тис.грн. вид печива ТзДВ «Зоряночка» ЗАТ «Солодощі» 1-й рік ІІ рік 1-й рік ІІ рік план факт печиво «Мрія» 350,5 350 330,9 400,8 405,7 печиво «Зоологічне» 420,8 435,5 445,5 380,5 400,5 печиво «Осінь» 389,2 400 395,5 410,5 390,6 печиво «Заграва» 250,5 255 270,8 250,9 255,3 печиво «Світанок» 356,7 340,5 330,9 295,6 300,2 Разом ? ? ? ? ? Завдання 4 Необхідно: На підставі табл. визначити результативний показник, виявити вплив факторів на зміну результативного показника; визначити позитивні та негативні зміни факторів, з’ясувати їх причини, визначити резерви господарювання, зробити відповідні висновки. Дані для виконання: Таблиця. Показники ТзОВ «Сіменс» Показники Одиниці виміру 1-ша декада 2-га декада план факт план факт Обсяг реалізації продукції шт. 3520 3390 3500 3680 Ціна за одиницю продукції грн. 525 539 540 526
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову