0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управління формуванням інвестиційних ресурсів підприємства (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія ОЛДІ АГРО», м. Вінниця) (ID:139050)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 97
Рік виконання: 2015
Вартість: 1500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. СУТНІСТЬ, ЗНАЧЕННЯ ТА ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ФОРМУВАННЯМ ІНВЕСТИЦІЙНИХ РЕСУРСІВ ПІДПРИЄМСТВА 1.1. Інвестиційна привабливість як ключова складова управління формуванням інвестиційних ресурсів суб’єкта господарювання 1.2. Фактори, що впливають на інвестиційну привабливість підприємств 1.3. Методичні підходи до визначення інвестиційної привабливості сучасних вітчизняних підприємств РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА УПРАВЛІННЯ ФОРМУВАННЯМ ІНВЕСТИЦІЙНИХ РЕСУРСІВ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОМПАНІЯ ОЛДІ АГРО» ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЙОГО ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ 2.1 Організаційно-економічна характеристика Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія ОЛДІ АГРО» 2.2. Оцінка стану управління формуванням інвестиційних ресурсів Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія ОЛДІ АГРО» та визначення його потенційних можливостей у розрізі інвестиційної привабливості 2.3. Проведення додаткового аналізу інвестиційної привабливості Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія ОЛДІ АГРО» для визначення остаточного становища підприємства РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОМПАНІЯ ОЛДІ АГРО» 3.1. Комплекс заходів для збільшення запасу фінансової стійкості Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія ОЛДІ АГРО» 3.2. Шляхи підвищення виручки від реалізації продукції Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія ОЛДІ АГРО» 3.3. Впровадження додаткових можливостей програмного забезпечення «1С» на Товаристві з обмеженою відповідальністю «Компанія ОЛДІ АГРО» ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
На нашу думку, слід також приділити увагу стратегії формування фінансових ресурсів Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія ОЛДІ АГРО», яка повинна визначати оптимальне співвідношення внутрішніх і зовнішніх джерел залучення фінансових коштів. Тому, для удосконалення джерел формування фінансових ресурсів на Товаристві з обмеженою відповідальністю «Компанія ОЛДІ АГРО» потрібно здійснити оптимізацію структури капіталу. Для оптимізації структури капіталу за критерієм максимізації рівня фінансової рентабельності необхідно провести її розрахунок за різних рівнів фінансового левериджу [31, c. 49]. Попередньо проведений аналіз показав, що наприкінці останнього досліджуваного фактичного 2014 року Товариство з обмеженою відповідальністю «Компанія ОЛДІ АГРО» не було інвестиційно привабливим, причиною цього була невідповідність низки показників, що висуваються до підприємств, які є інвестиційно привабливими, а саме: коефіцієнти маневреності власного капіталу, оборотності активів, прибутковості активів, рентабельності власного капіталу (фінансової рентабельності), а також тривалість обороту всіх активів та оборотність поточних активів. Отже, ми бачимо, що більшість перерахованих показників безпосередньо пов’язані з прибутковістю діяльності підприємства, саме тому необхідно вжити заходів, спрямованих саме підвищення виручки від реалізації продукції.