0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація, оцінка ефективності, шляхи й напрями удосконалення інноваційної діяльності підприємств на прикладі ДП АТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 12 (ID:29936)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 127
Рік виконання: 2011
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ І. Теоретичні засади інноваційної діяльності підприємства 1.1. Сутність, класифікація та роль інновацій господарській діяльності підприємства 1.2.Організація інноваційної діяльності підприємства 1.3. Методичні підходи до оцінки економічної ефективності інноваційної діяльності та інноваційних проектів Висновок до розділу І РОЗДІЛ ІІ. Аналіз виробничо-господарської діяльності ДП ВАТ «Київхліб» Хлібокомбінат №12 2.1. Історія створення і розвитку підприємства 2.2. Аналіз господарської діяльності Хлібокомбінату № 12 2.3. Оцінка майнового та фінансового стану підприємства 2.4. Аналіз ефективності використання персоналу підприємства 2.5. Охорона праці на підприємстві Висновок до розділу ІІ РОЗДІЛ ІІІ. Аналіз інноваційної діяльності хлібопекарської галузі та ДП АТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 12 3.1. Аналіз інноваційної діяльності хлібопекарської галузі України 3.2. Організаційна структура управління інноваційної діяльності на підприємстві 3.3. Аналіз впровадження нововведень на підприємстві у 2005 – 2006 роках Висновок до розділу ІІІ Розділ ІV. Шляхи та напрямки удосконалення інноваційної діяльності ДП АТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 12 4.1. Розробка стратегічного плану розвитку та формування інноваційної стратегії Хлібокомбінату № 12 4.2. Оптимізація виробничої програми 4.3. Обґрунтування доцільності реалізації інноваційного проекту 4.4. Оцінка економічної ефективності інвестицій в реалізацію проекту Висновок до розділу ІV Висновки Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: