0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Горілчані напої (ID:1287)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 55
Рік виконання: 2021
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Стан світового та вітчизняного ринку винних напоїв 2. Класифікація і характеристика асортименту винних напоїв 2.1. Класифікація товару 2.2. Характеристика асортименту 3. Технологічна схема виробництва 3.1. Сировина для виробництва 3.2. Технологічна схема виробництва 4. Характеристика хімічного складу і енергетична цінність 5. Вимоги до якості 5.1. Вимоги нормативних документів, які регламентують якість вашого продукту 5.2. Органолептична оцінка якості 5.3. Характеристика дефектів 6. Пакування, маркування, зберігання і транспортування Висновок Використана література Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Тел/вайбер: (068)845-40-04