0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Товарознавство свіжих плодів (ID:36650)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 43
Рік виконання: 2012
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ 1.1. Товарні ресурси свіжих плодів в Україні і світі 1.2. Споживчі властивості свіжих плодів і їх характеристика чинників, які впливають на споживчих властивості і якість 1.3. Класифікація і асортимент свіжих плодів 2. Експериментальна частина 2.1. Об’єкт і методи дослідження 2.2. Результати дослідження асортименту свіжих плодів, що реалізується в магазині "Сільпо" 2.3. Вплив умов зберігання свіжих плодів в магазині на збереження їх споживчих властивостей ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову