0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Ідентифікація і оцінка відповідності продовольчих товарів» (ID:37024)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 36
Рік виконання: 2012
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ 1. Значення і сутність ідентифікаційної експертизи 1.1. Основні функції ідентифікації товарів. 1.2. Види ідентифікації товарів. 1.3. Засоби ідентифікації товарів 2. Способи ідентифікації товарів 2.1.1. Спосіб унікальних найменувань 2.1.2. Спосіб цифрових номерів 2.1.3. Спосіб умовних позначень. 2.1.4. Спосіб штрихового кодування. 3. Ідентифікаційні ознаки олії соняшникової і кукурудзяної (жирно кислотний склад). Висновки Перелік літературних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову