0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Фактори формування споживних властивостей, асортимент і якість сосисок (ID:67818)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 30
Рік виконання: 2014
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП.………………………………………………………………………..… 3 1. ХАРАКТЕРИСТИКА ФОРМУВАННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ, АСОРТИМЕНТУ І ЯКОСТІ СОСИСОК……………. 5 1.1. Ринок варених ковбасних виробів………………………………………. 5 1.2. Формування споживних властивостей сосисок в процесі виробництва.. 8 1.3. Характеристика асортименту сосисок………………………………….. 10 1.4. Вимоги до якості і дефекти сосисок……………………………………… 12 2. ПРОВЕДЕННЯ ЕКСПЕРТИЗИ ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ….. 16 2.1. Об’єкти і методи дослідження…………………………………………… 16 2.2. Оцінка якості сосисок за органолептичними і фізико-хімічними показниками……………………………………………………………………. 20 2.3. Структура асортименту сосисок у магазині «Сільпо»……………….. 24 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ…………………………………………………. 26 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ……………………………….. 28 ДОДАТКИ…………………………………………………………………….. 30
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову