0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Удосконалення системи НАССР виробництва коктелю молочного зі злаками на Філія ПАТ "Яготинськиц маслозавод""Яготинське для дітей" за ДСТУ ISO 22000:2019 (ID:984179)

Тип роботи: бакалаврська
Дисципліна:Хімія
Сторінок: 124
Рік виконання: 2021
Вартість: 2200
Купити цю роботу
Зміст
Розділ 1. Характеристика галузі Розділ 2. Технологічна частина Розділ 3. Технологічні розрахунки Розділ 4. Енергетичні розрахунки (аналіз фактичного стану на підприємстві) Розділ 5. Характеристика технологічного та допоміжного обладнання Розділ 6. Розрахунки площ виробничих і складських приміщень та компонування обладнання Розділ 7. Удосконалення системи управління безпечністю із розробленням процедури поводження із хімічними речовинами Розділ 8. Охорона довкілля Розділ 9. Охорони праці Висновки Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення системи управління безпечністю із розробленням процедури поводження із хімічними речовинами при виробництві кефіру вітамінізованого для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей». Предметом дипломного проекту є система НАССР виробництва кефіру вітамінізованого для дітей. Об’єктом дослідження є технологія виробництва кефіру вітамінізованого для дітей. Розроблена принципова та апаратурно-технологічну схему виробництва досліджуваного продукту. Наведені технологічні розрахунки, продуктові та розрахунки витрат основних та допоміжних матеріалів, обладнання та виробничих площ. Здійснено аналіз програм-передумов та існуючої на підприємстві системи управління безпечністю харчових продуктів. Розроблено заходи із удосконалення системи безпечності з поводженням із хімічними речовинами при кефіру вітамінізованого. Проведено удосконалення програми-передумови та встановлено додатково критична контрольна точка з вітамінізації продукту. Кваліфікаційна робота містить: 124 сторінок, 21 таблицю, 3 рисунки, 7 додатків, 60 використаних джерел. Графічна частина кваліфікаційної роботи складається з: апаратурно- технологічної схеми виробництва кефіру вітамінізованого для дітей; генерального плану; план цеху з розташуванням технологічного обладнання; план руху потоків персоналу, сировини, відходів.