0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Аудит систем управління безпечністю» на тему: «Розроблення заходів внутрішнього аудиту СУБХП для ТВД «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» з виробництва морозива Пломбір» (ID:984183)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Хімія
Сторінок: 104
Рік виконання: 2022
Вартість: 1000
Купити цю роботу
Зміст
РОЗДІЛ 1.      СИСТЕМА         HACCP,   ЯК ЗАПОБІЖНИЙ   ІНСТРУМЕНТ КОНТРОЛЮ І     УПРАВЛІННЯ НЕБЕЗПЕЧНИМИ      ФАКТОРАМИ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ РОЗДІЛ 2. ДОКУМЕНТОВАНА    ПРОЦЕДУРА ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ СУБХП ОПЕРАТОРА РИНКУ З ВИРОБНИЦТВА МОРОЗИВА ПЛОМБІР 15 % РОЗДІЛ 3. ПРИЙНЯТТЯ ВИСНОВКІВ І РЕКОМЕНДАЦІЙ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ СУБХП ОПЕРАТОРА РИНКУ З ВИРОБНИЦТВА МОРОЗИВА ПЛОМБІР 15 % Розроблення та затвердження корекцій і коригувальних дій за результатами проведення внутрішнього аудиту СУБХП Висновок Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Мета роботи – розробка програми внутрішнього аудиту СУБХП для ТВД «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» з виробництва морозива Пломбір 15 %. У роботі об’єктом дослідження є діяльність оператора ринку, пов’язана з проведенням внутрішніх аудитів. Предметом роботи є рекомендації щодо розроблення програми внутрішнього аудиту для виробництва морозива пломбір. Для реалізації поставленої мети необхідно вирішити завдання: -               дослідити діяльність оператора ринку у сфері систем управління безпечність; -               встановити невідповідності; -               розробити програму та акт внутрішнього аудиту під час виробництва морозива пломбір; -               надати рекомендації щодо удосконалення СУБХП.