0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Звіт з практики Їдальня НУХТ (ID:310108)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 20
Рік виконання: 2015
Вартість: 80
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 1. Характеристика закладу ресторанного господарства. 2.Виробнича діяльність закладу ресторанного господарства. 2.1. Аналіз організації роботи складського та тарного господарства підприємства. 2.2. Організація технологічного процесу заготівельних цехів. 2.3. Організація технологічного процесу доготівельних цехів. 3. Організація обслуговування споживачів в закладі ресторанного господарства. 4. Індивідуальне завдання. 5.Висновки та пропозиції. 7. Список використаної літератури.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Частка продукції власного виробництва складає близько 2/3 загального обсягу товарообігу, в той же час, вона істотно диференціюється в залежності від типу підприємств ресторанного господарства. Так, у ресторанах частка власної продукції складає 45-60%, у кафе 70-75%, а в їдальнях доходить до 90%. Основна (обідня) продукція являє собою основну частину (75-80%) продукції власного виробництва. Показником обсягу виробництва цього виду продукції є страва. Стравою називають порцію обідньої продукції, що реалізується споживачам безпосередньо на підприємствах ресторанного господарства чи у порядку відпуску для споживання в домашніх умовах. Виробнича програма являє собою план випуску продукції в натуральному вираженні: обідня продукція — у стравах, інша продукція власного виробництва — в одиницях, властивих тому чи іншому виду виробів (штуки, кг та ін.). Асортимент продукції власного виробництва доповнюється продуктами харчування, що закуповуються в різних галузях харчової промисловості, торгівлі та на ринках — купівельними товарами. До них належать: хліб і хлібобулочні вироби, цукерки та інші кондитерські вироби, фрукти, соки та напої, морозиво промислового виробництва, пиво, алкогольні та безалкогольні напої; тютюнові вироби та інші подібні товари. При цьому, якщо консервовані та інші продукти входять до складу страв, а хліб враховується в обідній продукції, бутербродах, то ці вироби відносяться до продукції власного виробництва. Виробнича діяльність їдальні НУХТ полягає у реалізації продукції власного виробництва, а також закупівельних товарів споживачам через роздавальню їдальні та буфети. До продукції власного виробництва, що виготовляється в їдальні НУХТ, як і передбачено вимогам асортиментного мінімуму, належать перші, другі обідні страви, напої та солодкі страви. Загалом, меню їдальні НУХТ відповідає вимогам асортиментного мінімуму страв для даного закладу ресторанного господарства та є достатньо різноманітним. Проте в меню є певні недоліки, а саме, асортимент холодних закусок складається лише з салатів (для студентської їдальні досить доцільною була б реалізація бутербродів), а також відсутність гарячих напоїв............