0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

аналіз та обгрунтування ресторанного асортименту, аналіз кулінарних технологій та приготування страв із натурального м'яса. (ID:839416)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 34
Рік виконання: 2023
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1.ТЕОРЕТИЧНИЙ АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ІЗ НАТУРАЛЬНОГО М’ЯСА 1.1. Типи використовуваного м’яса на основі реберні 1.2. Асортимент кулінарних виробів із натурального м’яса яловичини,свинини та баранини в ресторані «Arsenal. Ribs and spirits» РОЗДІЛ 2. ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ М’ЯСНИХ СТРАВ НА ОСНОВІ ДІЮЧОГО РЕСТОРАНУ « Arsenal. Ribs and spirits» 2.1.Основні способи обробки м’яса перед приготуванням 2.2.Кулінарні особливості приготування м’яса РОЗДІЛ 3.АНАЛІЗ ДОСЛІДЖУВАНОЇ ТЕМАТИКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ПОКРАЩЕННЯ 3.1.Розроблення технологічної карти приготування свинних ребер 3.2. Пропозиції щодо покращення асортименту на основі «Arsenal. Ribs and spirits» ВИСНОВКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
У сьогоденні, безперечно ресторанна галузь неодмінно відіграє важливу роль у задоволенні гастрономічних потреб суспільства. Кожен ресторан має свій власний унікальний стиль та концепцію, що дозволяє йому виділятися серед інших закладів громадського харчування. Ресторан «Arsenal. Ribs and spirits», розташований у місті Львів, є одним з найпопулярніших закладів цього регіону, який славиться своїм вишуканим асортиментом страв і кулінарних виробів з натурального м'яса, зокрема з яловичини, баранини та свинини які готуються на відкритому вогні та славляться насиченим ароматом та соковитісю, секрет яких ніхто не може повторити. Сьгодення потребує від закладів ресторанного господарства більш повного задоволення потреб населення у високоякісних і ріізноманітних харчових продуктах, удосконалення технології приготування їжі, поліпшення якості та підвищення культури їїспоживання. Науково обгрунтоване харчування має важливий вплив на життя та здоров'я людини. Сучасна державна політика в галузі харчування спрямована на профілактику захворювань, збереження здоров'я та активної трудової діяльності населення. Встановлення вмісту в їжі токсичних речовин різної природи дає змогу попередити їхній негативний вплив на організм людини. Ресторан «Arsenal. Ribs and spirits» виступає як об'єкт даного дослідження. Метою даної роботи виступає аналіз та обгрунтування ресторанного асортименту, аналіз кулінарних технологій та приготування страв із натурального м'яса. М'ясо вважається одним із найбільш популярних і вживаних продуктів харчування в усьому світі. Його багатий смак і поживні властивості роблять його незамінним інгредієнтом для багатьох кулінарних традицій. Враховуючи це, ресторан «Arsenal. Ribs and spirits» зосереджується на створенні вишуканих та смачних страв із натурального м'яса, щоб задовольнити навіть найвибагливіші смакові потреби. Предметом дослідження виступає існуючий асортимент а також технології приготування страв з м’яса, на основі даного ресторану. Завдання дослідження: 1.Теоретично обгрунтувати існуючий асортимент виробів із натурального м’яса, на основі даного закладу; 2.Проаналізувати способи обробки м’яса та особливості його приготування; 3.Зробити пропозиції щодо покращенн існуючих технологій, способів та методів приготування кулінарних виробів.