0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

УПРАВЛІННЯ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ (ID:154309)

Тип роботи: бакалаврська
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 57
Рік виконання: 2014
Вартість: 600
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП……………………………………………………….……………………4 1. НАУКОВО-ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ ГОСПОДАРСЬКОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА…6 1.1 Система управління підприємством: сутність та ключові складові...........6 1.2 Показники та методи оцінювання результатів господарської діяльності підприємства....................................................................................................12 1.3 Основні фактори менеджменту та принципи господарського управління ресторанами………………………...………………………………………..17 2. АНАЛІЗ ТА ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ГОСПОДАРСЬКОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ РЕСТОРАНА “МІМІНО”, М.КИЇВ……………………………………………………………………….22 2.1 Загальна характеристика діяльності підприємства......................................22 2.2 Аналіз основних недоліків управління господарською діяльністю підприємства та підходів щодо їх подолання...............................................34 2.3 Етапи та прогнозне оцінювання впровадження підходів щодо удосконалення управління господарською діяльністю ресторану “Міміно”……………………………………………………………………...44 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ...........................................................................52 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ.......................................................54 ДОДАТКИ ….........................................................................................................58
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Провівши аналіз динаміки основних економічних показників ресторану “Міміно” за 2011-2013 роки, ми бачимо, що товарообіг підприємства з кожним роком зростає. Так за період з 2011 по 2012 рік він збільшився на 88,9 тис. грн. і склав 401,1 тис. грн. , а за період з 2012 по 2013 рік – на 95,5 тис. грн., що склало 496,6 тис. грн.. Аналіз валового доходу підприємства також показав тенденцію до постійного збільшення. У 2011 році дохід ресторану складав 263,6 тис. грн.., а в 2012 році – вже 326,8 тис. грн.. У 2013 році дохід збільшився ще на 64,7 тис. грн.. і склав 391,5 тис. грн.. Збільшення доходу протягом 2011-2012 років призвело до зростання прибутку підприємства. Так, якщо у 2011 році прибуток ДП “Міміно” до оподаткування складав 8,6 тис. грн., то в 2012 році він зріс на 10,2 тис. грн. і склав 18,8 тис. грн.. Сума податку на прибуток у 2011 році склала 2,6 тис. грн.. Отже, фінансовий результат підприємства після оподаткування становив 6 тис. грн.. Зі збільшенням у 2012 році прибутку відповідно зріс і податок на нього і склав 5,6 тис. грн., а сума фінансового результату після оподаткування склала 13,2 тис. грн. Провівши аналіз динаміки витрат ресторану “Міміно” видно, що за проаналізований період сума витрат зросла. Причому, якщо за період з 2011 по 2012 рік спостерігається помірне зростання витрат, то за наступний рік витрати по деяких показниках зросли майже вдвічі. Загалом за період з 2011 по 2013 рік валові витрати збільшилися на 224,1 тис. грн., що пов’язано не тільки зі збільшенням обсягів діяльності. Хоча, найбільш суттєво зросли витрати на збут – на 40,15 тис. грн.. На збільшення витрат вплинули такі фактори: збільшення обсягів товарообороту та обороту по ПВВ; збільшення амортизаційних відрахувань за рахунок збільшення вартості основних фондів; збільшення суми податку на майно; підвищення заробітної плати працівникам; підвищення транспортних тарифів, тарифів на електроенергію і опалення; інші фактори. Проаналізувавши фінансово-господарську діяльність даного підприємства ресторанного господарства можливо зробити висновки, що: - товарообіг та дохід підприємства за досліджувальний період має тенденцію до збільшення.