0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Банкет. Сервірування столу. (ID:536291)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 12
Рік виконання: 2021
Вартість: 90
Купити цю роботу
Зміст
Зміст 1. Вступ 2. Основна частина 3. Висновок 4. Список використаної літератури 5. Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вступ Банкет (франц. banquet) - урочистий званий обід або вечеря, що влаштовується на честь кого-небудь, чого-небудь. Назва банкету походить від французького слова "а ля фуршет" - що означає "на виделку" тобто основним прибором банкету є виделка Приводом для проведення банкету, який в основному носить офіційний характер, може бути - ділові угоди, підписання різних документів; але також цей банкет проводять і при організації різних свят і ювілеїв. В основному банкет-фуршет проводять тоді, коли за короткий час необхідно обслужити велику кількість людей. Правильна сервіровка – це завжди знак уваги до гостей, спосіб створити святкову атмосферу, а також показник художнього смаку госпожі. Виходячи з цієї мети і були придумані правила сервірування столу. У повсякденному житті дотримуватися всіх цих канонів потрібно тільки в найурочистіших випадках. Основна частина Банкет за столом з повним обслуговуванням Цей вид бенкету являє собою урочистість, де учасники сидять за красиво сервірованим столом, а подачу страв і напоїв роблять офіціанти. На стіл не ставлять ніяких закусок, страв і напоїв. Банкет проводять з приводу офіційних візитів посадових осіб, іноземних представників і делегацій, під час проведення міжнародних зустрічей і симпозіумів, конференцій, виставок і т. д. Сервірування банкетного столу з повним обслуговуванням починають з розміщення столів і накриття їх скатертиною. Слід пам'ятати, що білосніжна, добре відпрасована і правильно простелена скатертина надає столу особливу урочистість. Якщо банкетні столи складені з обідніх полірованих ресторанних столів на 4-6 персон, то їх покривають спочатку сукном, яка поглинає шум, вбирає вологу і додає стійкість предметів сервіровки. Потім стіл сервірують дрібними столовими тарілками на відстані 0,8-1,0 м один від одної. Тарілки розставляють починаючи від центру столу,