0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Способи підвищення економічної ефективності процесів приватизації об’єктів державної та комунальної власності (ID:224616)

Тип роботи: реферат
Сторінок: 23
Рік виконання: 2018
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Вступ…………………………………………………………………………...3 1. Поняття та особливості державного і комунального майна…5 2. Відчуження та приватизації майна – співвідношення понять………… 10 3. Порядок здійснення приватизації державного та комунального майна.13 Висновки…………………………………………………………………….. 20 Список використаних джерел……………………………………………….22
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вступ Актуальність теми. Тема державної власності була завжди актуальною. Однак, у наш час через плани щодо більшої приватизації економіки України виникають нові проблеми, які постають перед правовою наукою стосовно відчуження державного та комунального майна. Причому такі проблеми набувають особливого резонансу, в зв’язку з тим, що державна власність фокусує інтереси і великого бізнесу, зацікавленого в отриманні контролю над її інвестиційно привабливими об’єктами і відповідного рівня прибутку, і пересічного громадянина, який, усвідомлюючи, що державне майно створювалася всім народом, бажав би теж отримати якийсь зиск від його ефективного використання. Метою наукової роботи є дослідження правових механізмів та способів приватизації державного та комунального майна. Завдання дослідження: ­ встановити поняття та особливості державного й комунального майна; ­ розкрити зміст державної та комунальної власності; ­ розкрити співвідношення понять відчуження та приватизація державного та комунального майна; ­ дослідити порядок здійснення приватизації державного та комунального майна. Об’єкт дослідження складають суспільні відносини щодо приватизації державного та комунального майна. Предмет наукової роботи складають правові механізми та способи підвищення економічної ефективності процесів приватизації державного та комунального майна. Ступінь дослідження теми. Найбільшу увагу дослідженню цієї теми надали: М.Й. Бару, А.И. Бібіков, М. В. Домашенко, А.В. Венедиктов, Ю.С. Васильєв, С.М. Корнєєв, В.К. Мамутова, З.В. Ромовська, Т.Б. Сіліна, І.В. Спасибо­Фатєєва, Я.М. Шевченко. Теоретичне і практичне значення теми. Питання правових механізмів та способів приватизації державного та комунального майна гостро потребує належного, комплексного, повноцінного дослідження з метою виявлення ключових моментів, що сприяють зловживанням у цій сфері та втраті державного та комунального майна, зменшенні економічного потенціалу держави, територіальних громад. Виявлені проблеми в результаті дослідження можуть слугувати предметом подальшого глибшого розгляду теми та можуть бути використанні у навчальному процесі.