0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Автоматизація процесу виробництва вершкового масла (ID:1001702)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 47
Рік виконання: 2024
Вартість: 1500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП……………………………………………………..………….……. 3 РОЗДІЛ 1. АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА………………………………..…... 4 1.1. Аналіз відомих технічних рішень з питань автоматизації виробництва масла ……………………………………..……………… 4 1.2. Обґрунтування актуальності вибраного напрямку розробки ..……. 11 РОЗДІЛ 2. ПРОЕКТНА ЧАСТИНА …………………...………………..….13 2.1. Аналіз технологічних особливостей виготовлення масла……....…13 2.2. Опис конструкції автоматизованого комплексу та її аналіз……… 19 2.3. Автоматизація процесу при виробництві вершкового масла………28 2.4. Моделювання та розрахунок CAP ………………………………….. 30 РОЗДІЛ 3. ВИБІР ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ АВТОМАТИЗАЦІЇ І РОЗРОБКА СТРУКТУРНОЇ СХЕМИ УПРАВЛІННЯ …..…. 34 3.1. Вибір і обгрунтування технічних засобів автоматизації …………….34 3.2. Специфікація на технічні засоби автоматизації ……………..……… 38 3.3. Розробка структурної схеми системи управління…………...………. 42 ВИСНОВКИ…………………………………………………...……………. 45 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ ……………………………………..……………. 47
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
При охолодженні вершків в перших 15-ти продуктових пластинах (по ходу руху вершків) до температури 220С емульсія зберігає високу степінь стабільності, вміст вільного жиру збільшується на декілька процентів. Далі по мірі охолодження продукту, разом із механічною обробкою проходить швидка руйнація високожирних вершків. Фасовочний автомат АРМ призначений для фасування та упаковки масла, спреду та маргарину у брикети по 250 і 200 грам при плюсових температурах. Продукт фасується в пергамент або алюмінієву фольгу. Молочна промисловість забезпечує населення країни високоякісними продуктами харчування, серед яких вершкове масло займає чи не найголовніше місце. В нашому житті цей продукт харчування займає особливе місце.