0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Рослинництво КУРСОВА РОБОТА на тему: «Удосконалення технології вирощування Коріандру в умовах «ПП Арсенал с. Братолюбівка Єланецького району Миколаївської області» (ID:997665)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 36
Рік виконання: 2020
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
Вступ………………………………………………………………………….……3 1.Огляд літератури………………………………………………………………..4 1.1Походження, поширення і господарське значення культури…………....4 1.2Морфо-біологічні особливості культури……………………………….....5 1.3Технологія вирощування культури……………………………..…….……7 2.Природно – економічна характеристика господарства…………………....…9 2.1Місце розташування……………………………………………………...…9 2.2Грунтово – кліматичні умови………………………………………..……13 2.3Структура земельних угідь та економічна характеристика господарства………..……………………………………………………………14 3.Аналіз рільництва та стану вирощування культури в господарстві…….…15 3.1Стан сівозмін господарства……………………………………….……….15 3.2Структура посівних площ і врожайність сільськогосподарських культур………………………………………………………………………..….16 4.Проект заходів підвищення врожайності культури…………………..……. 16 4.1Розрахунок дійсно можливого врожаю……………………….……….….18 4.2Місце в сівозміні…………………………………………………………....20 4.3Система удобрення…………………………………………………….…...21 4.4Система обробітку грунту……………………………………………..…..22 4.5Районовані сорти культури та їх характеристика…………………….…24 4.6Підготовка насіння до сівби, сівба………………………………….……24 4.7Догляд за посівами…………………………………………………….…..27 4.8Збирання врожаю…………………………………………………….……28 4.9Економічна оцінка запроектованих заходів………………………….….28 Висновки і пропозиції…………………………………………………......…...35 Список використаної літератури………………………………………..…….36
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Батьківщиною коріандру вважають Південну Азію та Малу Азію, де вирощували її за 1000 років до нашої ери. У наші дні коріандр культивують на Північному Кавказі, в Україні в основному як ефіроолійну культуру. Також вирощують як прянощі. Коріандр холодностійка рослина, насіння проростає при температурі 3-4°С, сходи витримують невеликі заморозки. Для рослини найкраще підходять чорноземи та легкі супіщані ґрунти. Ароматичні та смакові якості коріандру зумовлені наявністю в ньому ефірної олії, головним компонентом якої є ліналоол. Окрім цього, у ньому містяться цукор, білкові речовини, крохмаль, багато вітамінів: В, Р, С, каротину. Дозрілі плоди коріандру використовують у медицині як антисептичний та протизапальний засіб. Настоянка коріандру прекрасно вгамовує спрагу, має заспокійливу дію на організм. Плоди коріандру також збуджують апетит, сприяють перетравленню їжі, мають відхаркувальну дію. Здавна коріандр відомий як харчова рослина. Молода зелень — найпоширеніша приправа до їжі жителів Закавказзя. Її вживають у сирому вигляді, з бутербродами, додають у салати, супи, страви з м'яса, гарніри, деколи у поєднанні з іншими приправами — базиліком, орегано, цибулею та часником. Насіння коріандру використовують як прянощі у сушеному вигляді. Його додають до тушкованих страв з м'яса та дичини, у маринади, напої, використовують для соління томатів і огірків, квашення капусти, тощо. Ефірну олію використовують у парфумерії, а жир — у текстильній і поліграфічній промисловості.
Інші роботи з даної категорії: