0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Умови розриву трудового договору з ініціативи власника» «Відповідальність за порушення законодавства про охорону праці» «Категорія приміщень та будівель за вогненебезпечністю» (ID:157516)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:Охорона праці
Сторінок: 15
Рік виконання: 2017
Вартість: 120
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП…..................................................................................................................2 1. Умови розриву трудового договору з ініціативи власника…………............3 2. Відповідальність за порушення законодавства про охорону праці .……6 3. Категорія приміщень та будівель за вогненебезпечністю…………....……...10 ВИСНОВКИ...........................................................................................................13 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ..................................................................14
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Завдання: прочитати та проаналізувати Закон України «Про охорону праці». Кожен громадянин України має знати законодавство своєї батьківщини, а також вміти чітко знати свої права та обов’язки. Крім того, кожен громадянин має знати про відповідальність, яку він несе за недотримання чинного законодавства, таким чином убезбечуючи себе та оточуючих від небажаних наслідків протизаконної діяльності.