0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Охорона праці у галузі (фармація) (ID:169623)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Охорона праці
Сторінок: 65
Рік виконання: 2015
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
I.Теоритична частина 1.Нормування якісного складу води як один із шляхів попередження захворювань населення, пов’язаних із водним фактором. Держстандарт на воду централізованих систем господарсько-питного водопостачання. 3.Стерилізація та дезінфекція на фармацевтичних підприємствах. Дезінфікуючі засоби, правила їхнього приготування, застосування і збереження. Методи стерилізації, застосування бактерицидних випромінювачів, контроль ефективності. Методи контролю за виконанням санітарно- епідемічного режиму на фармацевтичних підприємствах. Гігієнічна характеристика показників якості води
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Методи контролю за виконанням санітарно- епідемічного режиму на фармацевтичних підприємствах. Дезінфекція – сукупність способів повного, часткового або селективного знищення потенційно патогенних для людини мікроорганізмів на об’єктах зовнішнього середовища з метою розриву шляхів передачі збудників інфекційних захворювань від джерел інфекції до сприйнятливих людей. Методи дезінфекції діляться на фізичні, хімічні і біологічні. До фізичних методів відносяться методи з використанням температури, УФ-випромінювання, ультразвук, УВЧ, іонізуюче опромінювання і ін. Найбільш часто використовується висока температура, дія якої обумовлює денатурацію білка в мікробній клітині. Джерелом тепла є сухе і вологе гаряче повітря, водяна пара, вода, вогонь. Сухе гаряче повітря (температура 140-150 0С) використовується в сушильних шафах для знезаражування лабораторного посуду. Вологе гаряче повітря виявляє більш сильну бактерицидну дію порівняно з сухим повітрям, так як воно глибше і швидше проникає в оброблювальні об’єкти. Водяна пара з температурою 100 0С і вище використовується в дезінфекційних камерах, автоклавах. Кип’ятіння – простий і доступний метод знезаражування, при якому протягом короткого часу гинуть вегетативні і спорові форми мікробів. З допомогою кип’ятіння можна дезінфікувати білизну, посуд, хірургічні інструменти, резинові і скляні предмети, воду і ін. При цьому шар води над предметом, виробом, білизною, що обробляються, повинен бути не менше 10 см, експозиція від початку кипіння – 15-20 хв для знищення вегетативних форм і 1,5 – 2 г для знищення спор. Очищення, миття, протирання і інші механічні способи зниження масивності мікробної контамінації також відносяться до дезінфікуючих заходів. УФ-промені використовують для знезаражування повітря в асептичній, мийній, асистентській, кімнаті бактеріологічного аналізу і інших аптечних приміщеннях. Для цього використовуються бактерицидні випромінювачі з лампами системи БУВ-15, БУВ-30, ртутно-кварцеві лампи і ін.