Готові роботи

“Вимоги до продуктів харчування при їх заготівлі, приготуванні та зберіганні”

РозділБЖД
Тип роботи реферат
Рік виконання 2012
Кількість сторінок 24
Зміст Вступ 1. Гігієнічні вимоги до зберігання й транспортуванню харчових продуктів. 2. Овочі: класифікація, особливості хімічного складу і харчової цінності, вимоги до якості, зберігання, дефекти та хвороби. 3. Санітарні вимоги до первинної обробки продуктів. 4. Первинна і теплова обробка харчових продуктів. Висновок Список використаної літератури
Ціна(грн.) 110
Готові роботи продаються “як є”, без подальших доробок і виправлень автором.
Отримайте роботу одним із способів:
Купити напряму у автора.
Автору прийде ваша заявка і найближчим часом він з вами зв’яжеться. Розрахунок і передача роботи відбуваються напряму. Процес отримання займає до 2-х днів. Агентство за дії сторін не відповідає.
купити
Купити з посередництвом агентства.
В такому випадку ви відправляєте гроші в агенство, а наш менеджер відправить вам готову роботу. Посередництво агентства дає можливість отримати роботу вже сьогодні. Вартість послуги: +100 грн до ціни роботи.
купити
Замовити написання на цю тему “з нуля
В такому випадку наші автори виконають роботу по вашому плану і за вимогами вашого ВУЗу. Всі подальші доробки і виправлення будуть безкоштовні. Вартість написання нової роботи вам повідомить менеджер після заповнення заявки.
Замовити “з нуля”

Замовлення

Замовлення