0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Фінансова звітність в управлінні діяльністю суб'єктів малого бізнесу в умовах воєнного стану на матеріалах ТОВ (ID:950341)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Фінансовий облік
Сторінок: 122
Рік виконання: 2023
Вартість: 1499
Купити цю роботу
Зміст
Перелік умовних позначень …………………………………………………….. 4 Вступ …………………………………………………………………………....... 5 1. Організаційна характеристика та облікова політика ТОВ «Терра-Потічок» у воєнний час …………………………………..................................................... 7 2. Загальні принципи щодо фінансової звітності суб’єктів малого бізнесу ……………………………………………............................................................ 10 3. Методика складання фінансової звітності суб'єктів малого підприємства в умовах воєнного стану ……………….………………………………………... 14 4. Значення та використання даних фінансової звітності суб'єктів малого бізнесу в управлінні …………............................................................................. 17 5. Шляхи удосконалення фінансової звітності суб’єктів малого бізнесу в умовах євроінтеграції ………..……………….................................................... 22 Висновки і пропозиції …………………………………………………………. 27 Список використаних джерел ……………………………………….………... 31 Додатки …………………………………………………………………….…… 35
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність роботи. Наразі економіка нашої країни переживає надзвичайно нелегкі часи. Свої корективи внесла важка ситуація у нашій країні – війна та умови воєнного стану. Війна стала кризою для бізнесу в Україні: багато підприємств зараз вимушені уповільнити або взагалі призупинити свою діяльність. До того ж, багато підприємств є зруйнованини через масові атаки країни-агресора. Малий бізнес виступає важливим інструментом стабілізації соціально-економічної ситуації в Україні, тому що забезпечує підвищення рівня зайнятості населення шляхом створення додаткових робочих місць. І, завдяки здатності малих підприємств швидко реагувати на зміни кон'юнктури ринку товарів і послуг, є запорукою найбільш повного задоволення споживчого попиту, надійним джерелом бюджетних надходжень. Науковою новизною даного дослідження є обгрунтування теоретичних положень та останніх змін у законодавстві щодо методики складання та подання спрощеної фінансової звітності в умовах воєнного стану та таксономії. Наведено рекомендації з приводу удосконалення форм фінансової звітності, плану рахунків ТОВ «Терра-Потічок», використання сучасного українського програмного забезпечення. Запропоновано методи виходу товариства з кризової фінансової стійкості. Результати дослідження придатні до використання в практичній діяльності ТОВ «Терра-Потічок», а також для подальших наукових розробок у цій сфері.