0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Практичне завдання на розгляд таких питань: 1. Розкрийте роль трудової мобільності у формуванні попиту і пропозиції на ринку праці та в перерозподілі праці в економіці. 2. Чи може існувати повна зайнятість? 3. Чим відрізняється між собою економічні поня (ID:836602)

Тип роботи: інше
Сторінок: 2
Рік виконання: 2022
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
Розгляд таких питань: 1. Розкрийте роль трудової мобільності у формуванні попиту і пропозиції на ринку праці та в перерозподілі праці в економіці. 2. Чи може існувати повна зайнятість? 3. Чим відрізняється між собою економічні поняття «трудові ресурси» і «економічно активне населення»? 4. Яку роль у державному регулюванні зайнятості відіграють заробітна плата та доходи населення?
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Державне регулювання економіки 1. Розкрийте роль трудової мобільності у формуванні попиту і пропозиції на ринку праці та в перерозподілі праці в економіці. Я вважаю, що трудова мобільність відіграє важливу роль у регулюванні та формуванні попиту та пропозиції на ринку праці. Трудова мобільність сприяє формуванню кадрового потенціалу з високим професійним рівнем робочої сили, що підвищує в сучасних ринкових умовах адаптаційні можливості як окремо взятого працівника, так і всього підприємства в цілому. Підвищений рівень мобільності персоналу призводить до дисбалансу кадрової структури підприємства, що позначається на зниженні виробничих показників та збільшення витрат, пов'язаних з адаптацією, навчанням, підбором та наймом нових працівників. Тому за цим потрібно слідкувати та глибоко займатися цим питанням. 2. Чи може існувати повна зайнятість? В найкращому світі мабуть, але в нашому – думаю, що ні. Завжди будуть люди котрі не будуть мати бажання чи можливості безробітних немає взагалі. Завжди є природне безробіття...