0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Черкаський комерційний коледж, Варіант №7, Економіка торгівельного підприємства, №3049 (ID:16696)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 18
Рік виконання: 2006
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
7. Планування як інструмент обгрунтування стратегії 17. Сутність, види товарообороту підприємств сфери ресторанних господарств. Значення в умовах ринку 27. Аналіз товарооборотності сировини і товарів в підприємствах сфери ресторанних господарств Задача № 37 Визначити динаміку товарообороту в порівняльних цінах та зробити висновки. За ІІІ квартал минулого року товарооборот підприємства склав 90 тис. грн. За ІІІ квартал звітного року товарооборот становить 110 тис. грн. Ціни звітного року виросли на 20%. Задача № 47 Проаналізувати ефективність використання оборотних активів підприємства та запропонувати шляхи підвищення ефективності. Таблиця 1 Вихідні дані Показники І квартал минулого року І квартал поточного року Товарооборот, тис. грн. 140 150 Середня сума оборотних активів, тис. грн. 110 120 Прибуток, тис. грн. 4 4,15 Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову