0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Бізнес – план (ID:26952)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 64
Рік виконання: 2008
Вартість: 40
Купити цю роботу
Зміст
Резюме 1. Характеристика підприємства 2. Опис проекту 3. Характеристика продукції чи робіт 4. Ринок проекту 5. Маркетинг – план 6. Виробничий план 7. Організаційний план 8. Фінансовий план 9. Оцінка ефективності інвестицій до сучасних вимог 10. Оцінка ризиків проекту і заходи по їх зменшенню, страхування Бізнес-план призначений для ефективності організації виробничої пекарні ВАТ «Корсунь-Шевченківського ХПП» по випуску хліба та хлібобулочних виробів з метою залучення інвесторів для кредитування частини затрат на технологічне обладнання. Ідея проекту полягає у налагодженні виробництва хлібобулочних виробів. Проект передбачає будівництво комплексу середньої потужності по випічці хліба та хлібобулочних виробів на ВАТ «Корсунь-Шевченківському ХПП». Головною метою проекту є забезпечення потреб населення Корсунь-Шевченківського району у високоякісних і різноманітних хлібобулочних виробах. У початковий період свого функціонування пекарня буде випікати переважно хліб білий пшеничний і хліб житній, на який існує сталий попит населення Корсунь-Шевченківського району. Тривалість проекту становить три роки. Реалізація проекту передбачається в термін з 01. 01. 2009р. по 30.12. 2011р. В період з 01.01.2009р. по 30.12.2009р. в пекарні буде випікати хліб пшеничний білий і хліб житній, а в наступні два роки (з 01.01.2010р. по 30.12.2011р.) пекарня розширить асортимент своєї продукції, завдяки виробництву здобних, булочних виробів. Завдання проекту наступні: - будівництво пекарні; - аналіз рівня конкуренції на районному ринку хлібобулочної продукції; -проведення ситуаційного аналізу ринку, маркетингових досліджень; - вивчення асортименту, який пропонують конкуренти; смаки і бажання майбутніх споживачів; - закупка необхідного технологічного устаткування; впровадження передових інтенсивних технологій виробництва з використанням сучасного обладнання; - обґрунтування плану виходу на регіональний ринок і організація збуту продукції. Запланований об'єм випуску готової продукції у 2009 році становить 527706 виробів на суму 657692 грн., у 2010 році - 534000 виробів на суму 595550 грн., у 2011 році - 700000 виробів на суму 1257500 грн. на основі діючих і спроектованих виробничих потужностей. Конкурентними перевагами даного виду продукції на внутрішньому ринку можна вважати: швидку адаптацію до зміни кон'юнктури ринку; переробку сировини, її зберігання, доставку і реалізацію готової продукції через власну торгову мережу; використання спеціальної целофанової упаковки і постійну наявність в торговельній мережі, що обслуговується пекарнею ВАТ «Корсунь-Шевченківським ХПП». Ринком збуту продукції є підприємства оптової та роздрібної торгівлі, магазини, підприємства громадського харчування самого м. Корсуня- Шевченківського і всього Корсунь-Шевченківського району, а також власна торгова мережа пекарні ВАТ «Корсунь-Шевченківського ХПП». Персонал підприємства укомплектований висококваліфікованими спеціалістами, які зайняті випічкою хліба та хлібобулочних виробів. Слід сказати, що новостворене виробництво хліба та хлібобулочних виробів забезпечуватиметься персоналом, вивільненим з діючого підприємства. Загальна чисельність персоналу становить 6 чол. Сформований статутний фонд є основним джерелом власних коштів, які будуть використані для придбання комплексу обладнання та необхідної кількості сировини. Оскільки власних коштів не вистачає, виникає потреба в кредиті для купівлі обладнання. Фінансування здійснюватиметься за рахунок власних коштів та кредиту, який підприємство планує взяти в банку «Фінанси та кредит». Процент плати за кредит становитиме 22%, а термін повернення кредиту — 3 роки. Сума грошового кредиту — 20 тис. грн., сума власних коштів – 10500 грн. До основних ризиків проекту належать: - ризик появи нових прямих конкурентів і часткової втрати своєї ринкової ніші; - ризик знищення чи псування вантажу під час транспортування; - ризик можливої зміни постачальників сировини через зниження її якості, підвищення цін на сировину; - вихід з ладу технологічного устаткування та автотранспорту; - ризик можливого звільнення персоналу і неналежного виконання ним службових обов'язків Перелік графічного матеріалу Рис. 1 Структура ВАТ «Корсунь – Шевченківського ХПП» Таблиця 1 Основні техніко – економічні показники діяльності підприємства Таблиця 2 Джерела формування майна підприємства, тис. грн. Таблиця 3 Динаміка структури власного капіталу, тис. грн. Таблиця 4 Аналіз динаміки і структури залученого капіталу, тис. грн. Таблиця 5 Показники наявності джерел формування запасів, тис. грн. Таблиця 6 Аналіз ліквідності балансу, тис. грн. Таблиця 7 Розрахунок коефіцієнтів рентабельності, % Таблиця 8 Розрахунок платоспроможності Таблиця 9 Розрахунок фінансової стабільності Таблиця 10 Показники рентабельності підприємства Таблиця 11 Аналіз динаміки показників платоспроможності та фінансової стійкості ВАТ «Корсунь – Шевченківського ХПП» за 2005-2007рр., % Таблиця 12. Хімічний склад та енергетична цінність хлібопродуктів (середні дані) Таблиця 13 Оцінка конкурентноздатності продукції підприємства Таблиця 14. Місткість ринку хліба та хлібобулочних виробів в районі Таблиця 15 Стан виробництва і споживання хлібопродуктів в Україні Таблиця 16 Оптові й роздрібні ціни на борошно в Україні за 2005-2007 рр. Таблиця 17 Характеристика каналів збуту хліба та хлібобулочних виробів Таблиця 18 Складання рекламного бюджету Рис. 2 Витрати на рекламу Рис.3 Приклад рекламного оголошення Рис. 4 Стадії приготування хліба Таблиця 19 Комплекс обладнання для пекарні ВАТ «Корсунь-Шевченківського ХПП» Таблиця 20 Комплекс наявного обладнання для роботи Таблиця 21 Сировина і матеріали Таблиця 22 Калькуляція виробництва хліба житнього і білого на 2009 р. Таблиця 23 Штат пекарні Рис. 5 Структура ВАТ «Корсунь – Шевченківського ХПП» Рис. 6 Організаційна структура управління пекарні ВАТ «Корсунь – Шевченківського ХПП» Таблиця 24 Інвестиційний план проекту Таблиця 25 План прибутків-збитків проекту за 2009 рік Таблиця 26 План руху грошових коштів за 2009 рік Таблиця 27 План прибутків-збитків проекту за 2010-2011 роки Таблиця 28 План руху грошових коштів за 2010-2011 роки Таблиця 29 План доходів і витрат проекту, грн. Таблиця 30 Схематичний плановий баланс підприємства Таблиця 31 Розрахунок чистої теперішньої вартості Таблиця 32 Розрахунок чистих грошових потоків за періодами Таблиця 33 Імовірні ризики й практичні заходи для зменшення їхнього впливу на хлібопекарне виробництво пекарні
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову