0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Зовнішньоторговельна операція з експорту хлібобулочних виробів по всьому світу (на прикладі ПрАТ «Українські Хлібні Традиції» ) (ID:876170)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:ЗЕД
Сторінок: 34
Рік виконання: 2023
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Загальна характеристика підприємства 2. Дослідження зовнішньоекономічної діяльності підприємства 3. Обґрунтування доцільності здійснення альтернативної зовнішньоторговельної операції за профілем діяльності підприємства 4. Алгоритм організації зовнішньоторговельної операції 5. Прогнозна оцінка ефективності запропонованої зовнішньоторговельної операції Висновки Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП За останні кілька десятиліть харчова промисловість України забезпечувала щонайменше 20% ВВП і незмінно залишалася одним із небагатьох успішних і привабливих секторів національної економіки. Як галузь, орієнтована на задоволення основних потреб громадян, виробництво продуктів харчування характеризується відносно стабільним попитом з менш значними коливаннями, ніж в інших галузях, але пропорційно залежить від рівня життя населення. Хлібопекарська промисловість посідає центральне місце в харчовій промисловості як за значимістю, так і за оборотом. В умовах тимчасової анексії та окупації частини України Російською Федерацею з 2014 року, що призвело до помітного промислового спаду і глибокої економічної кризи через політичні чинники, детальний аналіз основних тенденцій, факторів впливу та роботи успішного сектору економіки є необхідним, оскільки саме від цього сектору національної економіки на сьогодні залежить експортна діяльність країни. Проблемами оцінки української кондитерської промисловості займалися багато вчених та експертів, зокрема О. Шестак, Д. Кроньовський, Т. Говорушко, А. Слакова та інш. Однак глибока системна економічна криза, що вразила Україну в останні два роки, вимагає пильної уваги до аналізу ефективності зовнішньоторговельної операції з метою розроблення заходів щодо стимулювання діяльності даної галузі економіки, яка на цей час зазнає мінімальних ення і прибутковості та конкурентоспроможності в майбутньому. У даній курсовій роботі проаналізовано ринок хлібобулочних виробів та ефективність зовнішньоторговельної операції з експорту товару на прикладі ПрАТ «Українські Хлібні Традиції». Метою дослідження є аналіз організації зовнішньоекономічних операцій з хлібобулочною продукцією. Об’єкт дослідження – організація зовнішньоекономічних операцій з експорту хлібобулочних виробів ПрАТ «Українські Хлібні Традиції». Предмет дослідження – організація експорту хлібобулочних виробів ПрАТ «Українські Хлібні Традиції». Відповідно до мети завданнями дослідження є: ̶ провести аналіз фінансово-господарської діяльності ПрАТ «Українські Хлібні Традиції»; ̶ дослідити експортну діяльність ПрАТ «Українські Хлібні Традиції»; ̶ розглянути механізм організації зовнішньоекономічних операцій з продукцією ПрАТ «Українські Хлібні Традиції»; ̶ визначити способи покращення ефективності експорту замороженої курятини ПрАТ «Українські Хлібні Традиції»; ̶ провести оцінку запропонованих способів покращення ефективності експорту замороженої курятини ПрАТ «Українські Хлібні Традиції». Базою для проведення аналізу є Приватне Акціонерне Товариство «Українські Хлібні Традиції», а також зовнішньоторговельна діяльність товариства. Iнформацiйною базою дослiдження є данi ПрАТ «Українські Хлібні Традиції», статистичні дані, теоретичною базою – нормативно-правові акти з питань здійснення зовнішньоекономічної діяльності, наукові статті та публікації, монографії тощо.
Інші роботи з даної категорії: