0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Порівняльна характеристика асортименту та оцінка якості пива (ID:109210)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Маркетинг
Сторінок: 100
Рік виконання: 2014
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ВСТУП 1 ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПИВА НА РИНКУ 1.1 Особливості хімічного складу і харчової цінності пива 1.2 Специфіка виробників пива 1.3 Фактори, що формують якості пива, упаковка, маркування 1.4 Класифікація асортименту пива, ознаки ідентифікації різних видів 1.5 Експертиза якості пива. Можливі дефекти і їх попередження 1.6 Зміна якості пива при зберіганні 1.7 Фальсифікація пива 2 ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ПИВА, 2.1 Організаційно економічна характеристика 2.2 Мета, матеріал і методика досліджень 2.3 Результат досліджень 3 ОХОРОНА ПРАЦІ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА ПИВА 3.1 Організація охорони праці 3.2 Техніка безпеки на робочих місцях 3.3 Заходи щодо поліпшення охорони праці при виробництві пива ВИСНОВКИ Список використаних джерел Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: