0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Застосування механізу «єдиного вікна» при митному оформленні свинини тушкованої (ID:696344)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Митна справа
Сторінок: 30
Рік виконання: 2022
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП………………………………………………………...……………….3 1. Класифікація свинини тушкованої згідно з УКТЗЕД ...............................5 2. Аналіз експортно-імпортних операцій з свининою тушкованою в Україні та світі……………………………………………………..…………………….……9 3. Визначення митної вартості та нарахування митних платежів при імпорті свинини тушкованої………………………………………………………….….…13 4. Аналіз декларування свинини тушкованої в режимі імпорту…………16 5. Особливості застосування механізму «єдиного вікна» при митному оформленні свинини тушкованої в Україні……………………………………...20 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ………….……………………….………...23 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ………………………….………..25 ДОТАКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Політика Державної митної служби України спрямована на здійснення широкого кола заходів щодо спрощення діючих митних процедур. Об’єднує ці заходи той факт, що всі вони певним чином сприяють розвитку європейських стандартів на просторах нашої держави. У зв’язку з євроінтеграційними процесами, які відбуваються в Україні нам необхідно чітко дотримуватись правил та підвищувати ефективність здійснення митного контролю шляхом використання новітніх інформаційних технологій. Прикладом намагань України досягти світових ідеалів митної справи стало запровадження в 2016 році принципу «єдиного вікна». Не можна стверджувати, що питанням механізму «єдиного вікна» при здійсненні митного контролю присвячено мало літератури. Насправді доволі багато членів наукового співтовариства приділяли належну увагу цій проблематиці. Актуальність роботи. Інтеграція нашої держави на світові ринки є однією з основним причин для кращого дослідження та поступової реалізації спрощення митних процедур. Одним з інструментів вирішення проблем спрощення процедур торгівлі є створення механізму «¬єдиного вікна», завдяки якому інформацію та документи можна представляти тільки один раз з використанням єдиного пропускного каналу. «Єдине вікно» у цьому контексті визначається як механізм, що дозволяє сторонам, які беруть участь у торговельних і транспортних операціях, представляти стандартизовану інформацію і документи з використанням єдиного пропускного каналу в цілях виконання всіх регулюючих вимог, які стосуються імпорту, експорту і транзиту[11]. Об’єктом дослідженняє є свинина що ввозиться в Україну та реалізації механізму «єдиного вікна» при митному оформленні свинини тушкованої. Предметом даного дослідження є митне оформлення та застосування механізму «єдиного вікна». Метою даної курсової роботи є застосування механізу «єдиного вікна» при митному оформленні свинини тушкованої. З огляду на поставлену мету можна виділити такі завданняцього дослідження: - визначити код свинини тушкованої згідно з УКТЗЕД; - проаналізувати експортно-імпортні операції зісвининою тушкованою в Україні та світі; -визначити процедуру розрахунку митної вартості та нарахування митних платежів при імпорті свинини тушкованої; - дослідити питання декларування свинини тушкованої в режимі імпорту; - виявити та описати особливості застосування механізму «єдиного вікна» при митному оформленні свинини тушкованої в Україні.