0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Аналіз статті Дыхан Л.Б. Отношение к здоровью студентов вуза как проблема психологии здоровья (гендерный аспект) (українською) (ID:561055)

Тип роботи: аналітична робота
Дисципліна:Педагогіка
Сторінок: 4
Рік виконання: 2021
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
1. Актуальність проблеми. 2. Мета, гіпотеза, завдання дослідження. 3. Емпірична ( чи експериментальна) база дослідження. 4. Аналіз основних результатів дослідження. 5. Висновки і перспективи дослідження.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Актуальність проблеми. Здоров'я є як інструментальною, так і термінальною цінністю для кожної людини. Від кількості і якості здоров'я залежить не тільки реалізація життєвих планів, становлення людини як особистості та індивідуальності, а й саме його життя. Цим пояснюється нев'януча актуальність проблем здоров'я і факторів, що його визначають, для наукового знання взагалі і психології зокрема. Сучасне розуміння цілісного феномена здоров'я має на увазі наявність в ньому фізичного, психічного, соціального та духовно-морального компонентів. Широко відома залежність здоров'я від способу життя людини (Визначає здоров'я на 50-55%), спадковості (15-20%), екологічних факторів (20-25%), охорони здоров'я (8-10%). Подібний розподіл факторів, впливають на здоров'я, характеризує в більшій мірі медико-соціальний підхід до проблеми. З психологічної ж точки зору, кожен з вищеназваних агентів впливу (виключаючи, в деякій мірі, спадковість) є зовнішнім виразом, результатом тих цінностей, уявлень, установок і стереотипів, які домінують в суспільстві в цілому і у конкретної людини зокрема, тобто психологічних чинників здоров'я. В якості одного з комплексних і найбільш значущих психологічних чинників здоров'я виділяють єдине смислове, ціннісне, існуюче в психіці кожної людини, - «ставлення до здоров'я» за Р.А. Березовською, «внутрішня картина здоров'я» по В.А. Ананьєву, І.І. Мамайчук, «соціальні уявлення про здоров'я» по О.С. Васильєвої, Ф.Р. Філатову і т.д. Дослідники Д. Сіерес, В. Гавідія використовують для цих цілей термін «індивідуальна концепція здоров'я».
Інші роботи з даної категорії: